Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Καρανικόλα

Τηρώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά της πανδημίας, ο Αιγινιακός έκοψε την πίτα του στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου Γιάννης Παραλυκίδης.

Παρευρέθηκαν από την πλευρά της τοπικής αυτοδιοίκησης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παραλυκίδης Κώστας και Ζαφείρης Δημήτρης, ως γνωστόν μέλη της οικογένειας της αιγινιώτικης ομάδας για πολλά χρόνια και σε πολλές θέσεις, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, το προπονητικό τιμ της ομάδας και της ακαδημίας και όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Στην αρχή, εκ μέρους της Διοίκησης, ο Γιώργος Καρανικόλας ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, ενώ για την ομάδα η ευχή ήταν μια και μοναδική: «Στη λήξη της περιόδου να έχει καταφέρει να πετύχει την άνοδο της στη μεγαλύτερη κατηγορία».

Στην συνέχεια ο κ. Παραλυκίδης τόνισε ότι οι στόχοι του Αιγινιακού πάντοτε είναι υψηλοί και ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους και τις οικογένειές τους υγεία και χρόνια πολλά.

Ο Καρανικόλας, δοθείσης της ευκαιρίας, παρουσίασε έστω και ανεπίσημα τα αποκτήματα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου Νίκο Παππά (ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης), Μιχάλη Τσολακίδη (Αναγέννηση Κολινδρού) και Σεραφείδη Βασίλη (Μέντεκας Καλαμαριάς), που ισχυροποίησαν τους Κυανολέυκους σε μεγάλο βαθμό και τους καλωσόρισε ανάλογα.

Την πίτα των παικτών έκοψε ο Αντιδήμαρχος κ. Ζαφείρης και του Διοικητικού Συμβουλίου ο Γιώργος Καρανικόλας.

Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο νεοφερμένος Νίκος Παππάς που έτυχε το φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σ’ ένα συμβολικό ποσό.

Ακολούθησε μπάρμπεκιου που επιμελήθηκε με επιτυχία ο φροντιστής κ. Πάνος Δερματάς, ενώ τα γλυκά και όχι μόνο, που προσέφερε ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Ορφανίδης, έκλεψαν την παράσταση.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This