Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις 4 σημερινές αναμετρήσεις:

Sassuolo – Hellas Verona
Mapei Stadium – Città del tricolore
Πρόκειται για δύο ομάδες που δείχνουν μεγάλη συνέπεια στο σκοράρισμα. Από την άλλη πλευρά και οι δύο ομάδες δέχονται τακτικά γκολ. Στα 8 από τα 9 πιο πρόσφατα ματς της Sassuolo έχει σκοράρει και αυτή και η εκάστοτε αντίπαλός της και το ίδιο ισχύει και για 7 από τις 9 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της Verona. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,50.

Venezia – Empoli
Stadio Pierluigi Penzo
Αναμένουμε ένα ματς στο οποίο η Empoli έχει ίσως κάποιο προβάδισμα. Οι δύο ομάδες δεν είναι ιδιαίτερα σταθερές στις επιδόσεις τους και στο να παίρνουν αποτελέσματα όμως δέχονται γκολ εύκολα και ειδικά η Empoli είναι αρκετά δυνατή και στο να σκοράρει. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,74.

Roma – Cagliari
Stadio Olimpico di Roma
Η Roma στα τελευταία ματς έχει μεγάλη ευχέρεια στο να σκοράρει αλλά επίσης στα 2 ματς του δεύτερου γύρου έχει δεχτεί 7 τέρματα. Από την άλλη πλευρά η Cagliari έχει επιστρέψει δριμύτερη στα γκολ αλλά επίσης δέχεται πολύ συχνά γκολ. Στις 6 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,95.

Atalanta – Inter
Stadio Atleti Azzurri d’Italia
Αναμένουμε μία δυνατή και αμφίρροπη αναμέτρηση. Πρόκειται για δύο ομάδες από τις πιο δυνατές ομάδες σε ό,τι αφορά την επίθεση και στις αναμετρήσεις τόσο της Atalanta όσο και της Inter στο πρωτάθλημα σημειώνονται τουλάχιστον τρία τέρματα άνα ματς. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,66.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (22a giornata)
13:30 Sassuolo – Hellas Verona Goal/Goal (1,50) 2-4 FT
16:00 Venezia – Empoli Over 2,5 Goals (1,74) 1-1 FT
19:00 Roma – Cagliari Goal/Goal (1,95) 1-0 FT
21:45 Atalanta – Inter Over 2,5 Goals (1,66) 0-0 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This