Επιλογή Σελίδας


To ντέρμπι «αιωνίων»  Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και άλλες τρεις αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής της Super    League    Interwetten «παίζουν» ζωντανά και αποκλειστικά στην Cosmote TV το διήμερο 15-16/1.

Παράλληλα, μέσα από τις ειδικές PreGame και PostGame εκπομπές οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν στη διάθεσή τους όλο το ρεπορτάζ της δημοσιογραφικής ομάδας των καναλιών Cosmote Sport, πριν και μετά από κάθε αγώνα.  

Σέντρα για το πιο κλασικό ελληνικό ντέρμπι  

Μετά την ισοπαλία (0-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν την Κυριακή 16/1 στη Λεωφόρο, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από την 6η ήττα τους στη Super League Interwetten. Ως εκ τούτου, δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες, αν θέλουν να τερματίσουν σε μία από τις θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τη μέχρι στιγμής αήττητη πορεία τους. Το σφύριγμα έναρξης θα δοθεί στις 19.30 με προορισμό το COSMOTE SPORT 1HD.  

Πριν από τη σέντρα, μέσα από το PregameShow του παιχνιδιού με τους Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο, που θα βγει από τη Λεωφόρο (18.00, Cosmote Sport HD), οι τηλεθεατές της  Cosmote TV θα παρακολουθήσουν αποκλειστικές συνεντεύξεις των προπονητών Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και παικτών των δύο ομάδων. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθεί και μια κοινή συνέντευξη «έκπληξη» των ηθοποιών Γιάννη Στάνκογλου και Γιώργου Γεροντιδάκη.  

ΠΑΣ Λαμία-Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης-Άρης, ΑΕΚ-Παναιτωλικός, συμπληρώνουν το διήμερο δράσης 

Μία μέρα πριν το ντέρμπι (Σάββατο 15/1), οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν το ματς ΠΑΣ Λαμία – Ιωνικός (17.15, Cosmote Sport 3HD), στο οποίο οι γηπεδούχοι θα διεκδικήσουν την 1η τους νίκη έπειτα από 7 αγωνιστικές. Η δράση του Σαββάτου θα συνεχιστεί με το παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης-Άρης (19.30, Cosmote Sport 2HD). Με τη μόνη νίκη της σεζόν να είναι αυτή απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Απόλλων δεν έχει άλλα περιθώρια, καθώς «παίζει» την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ ο Άρης θα διεκδικήσει την 5η του εκτός έδρας νίκη για φέτος. 

Την Κυριακή 161, πριν το ντέρμπι των «αιωνίων», θα δοθεί η σέντρα στο ΑΕΚ-Παναιτωλικός (17.15, Cosmote Sport 2HD). Μετά την αναβολή του ντέρμπι των Δικεφάλων για την 17η αγωνιστική, η «Ένωση» θα επιδιώξει τη 2η συνεχόμενη νίκη που θα τη διατηρήσει σε μονοψήφια διαφορά, από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό.  

​Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων του διημέρου 15-16/1:

Σάββατο   15/1 

Αγώνας / Εκπομπή
Ώρα
Κανάλι
Pregame ΠΑΣ Λαμία – Ιωνικός
16.30
Cosmote Sport 3HD
ΠΑΣ Λαμία Ιωνικός
17.15
Postgame ΠΑΣ Λαμία Ιωνικός
19.15
Pregame Απόλλων Σμύρνης – Άρης
18.30
Cosmote Sport 2HD
Απόλλων Σμύρνης Άρης
19.30
Postgame Απόλλων Σμύρνης Άρης
21.30
Κυριακή16/1
Αγώνας / Εκπομπή
Ώρα
Κανάλι
Pregame ΑΕΚ Παναιτωλικός
16.30
Cosmote Sport 2HD
ΑΕΚ Παναιτωλικός
17.15
Postgame ΑΕΚ Παναιτωλικός
19.15
Pregame Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
18.00
CCosmote Sport 1HD
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
19.30

Pin It on Pinterest

Shares
Share This