Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις 3 σημερινές αναμετρήσεις:

Sampdoria – Torino
Stadio Luigi Ferraris
Αναμένουμε ένα ισορροππημένο και αμφίρροπο ματς με τις δυο ομαδες να είναι ακρετά συνεπείς στο σκοράρισμα. Η Sampdoria έχει δεχτεί γκολ στις 9 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της κι έχει σκοράρει στις 8 από αυτές. Από την άλλη πλευρά και η Torino έχει σκοράρει σε 6 από τις 7 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της και έχει δεχτεί γκολ σε 5 από τις 7.  Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,80.

Salernitana – Lazio
Stadio Arechi
Η Salernitana επέστρεψε στα γκολ μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και στα περισσότερα ματς της δέχεται αρκετά τέρματα. Από την άλλη πλευρά η Lazio είναι αρκετά δυνατή στην επίθεση κι έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και στις αναμετρήσεις τις σημειώνονται τουλάχιστον τρία τέρματα. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,67.

Juventus – Udinese
Allianz Stadium
Η Juventus είναι αρκετά σταθερή στο να σκοράρει αλλά επίσης δέχεται γκολ αρκετά εύκολα. Από την άλλη πλευρά, το ίδιο ισχύει και για την Udinese η οποία είναι συνεπής στο σκοράρισμα αλλά δέχεται γκολ επίσης τακτικά. Σε 5 από τις 6 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 2,30.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (22a giornata)
16:00 Sampdoria – Torino Goal/Goal (1,80) 1-2 FT
19:00 Salernitana – Lazio Over 2,5 Goals (1,67) 0-3 FT
21:45 Juventus – Udinese Goal/Goal (2,30) 3-0 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This