Επιλογή Σελίδας


Ο αντιπρόεδρος του Πιερικού Αρχέλαου Χρήστος Λιανός, μετά τις αρχαιρεσίες για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας, επανεξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο της και διανύει πλέον τη δεύτερη θητεία του ως εκλεγμένο μέλος της Ένωσης.


Ο πολύπειρος Κατερινιώτης παράγοντας, με μακρά θητεία στα δρώμενα του αθλήματος, μέσα από δήλωσή του θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του τόσο προς τα σωματεία που τον εξέλεξαν με την ψήφος τους, όσο και στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, του οποίου υπήρξε μέλος, όντας μέλος και της Οικονομικής Επιτροπής της Ένωσης, ενώ δεν παρέλειψε να θέσει και τους στόχους της δεύτερης θητείας του με γνώμονα τις σύγχρονες απαιτήσεις του αθλήματος και στόχο ένα καλύτερο αύριο στο άθλημα που «υπηρετεί» επί σειρά ετών.

Αναλυτικά:

«Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 22 Δεκεμβρίου 2021, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τα σωματεία για την υποστήριξη τους, για την επανεκλογή μου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η επόμενη μέρα του μπάσκετ είναι γεμάτη προκλήσεις, που μεταφέρει στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο μεγάλη ευθύνη, ώστε να ανταποκριθούμε στις δικές μας απαιτήσεις, αλλά και στις απαιτήσεις του αθλήματος που όλοι αγαπάμε. Με όρεξη και διάθεση για δουλειά, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, με σκοπό και εμείς με την σειρά μας, να συμβάλλουμε σ’ ένα καλύτερο αύριο για το μπάσκετ της περιοχής μας.

Θέλω να συγχαρώ τον νέο πρόεδρο Λαζό Ηλία και τα νέα εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εύχομαι καλή δύναμη σε όλους μας.

Τέλος θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ, ιδιαίτερα στον προηγούμενο πρόεδρο Παπαγιαννούλη Αντώνη και στα απερχόμενα μέλη, πλέον φίλοι, που ως νέο μέλος του τότε Διοικητικού Συμβουλίου, με αγκάλιασαν και μου μετέφεραν γνώσεις και εμπειρίες τους απρόσκοπτα».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This