Επιλογή Σελίδας


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚουΠα Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Ηλία Λαζό για την εκλογή του στην θέση του Προέδρου της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας μετά από τη “διπλή” εκλογική διαδικασία και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει μαζί με τους υπολοίπους εκλεγμένους συμβούλους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.


Επίσης, θέλει να συγχαρεί δημόσια όλα τα μέλη για την εκλογή τους και ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο της ΚουΠα Κιλκίς, Χρήστο Ηλιάδη για την εκλογή του στο εντεκαμελές νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης και να του ευχηθεί ολόψυχα καλή και δημιουργική θητεία.

Η επί πολλά χρόνια συνεχής παρουσία του, είτε ως αθλητής είτε ως διοικητικό στέλεχος σε όλους τους μπασκετικούς συλλόγους της πόλης μας αποτελούν εχέγγυα για μια δημιουργική και ουσιαστική πορεία στα μπασκετικά δρώμενα της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ελπίζουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να καταφέρει να αναβαθμίσει μπασκετικά την περιοχή μας και να υλοποιήσει όλους τους στόχους που θα θέσει κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Σε αυτήν την πορεία ο σύλλογός μας θα βρίσκεται πάντα δίπλα στη Διοίκηση με τις δικές του δυνάμεις για να καταφέρουμε όλοι μαζί το επόμενο βήμα του μπάσκετ.

Καλή επιτυχία.

Με τιμή
Για το ΔΣ
Ο Προεδρος και τα μέλη

Pin It on Pinterest

Shares
Share This