Επιλογή Σελίδας

Τo πλάνo της ΑΕ Κούκου για το 2022 παρουσίασε με δημόσια τοποθέτησή του, ο Πρόεδρος της ομάδας, Κωνσταντίνος Προδρόμου.

Η δήλωση του Κωνσταντίνου Προδρόμου:

Αγαπητή οικογένεια του ΜΑΣ ΑΕ Κούκου

μια χρονιά που όλες οι προσδοκίες έχουν γίνει ασήμαντες πλησιάζει στο τέλος της. Η Σημερινή πραγματικότητα μας έχει δείξει τα όριά μας, αλλά και τα λίγα σημαντικά πράγματα: Υγεία, αγάπη, οικογένεια, φίλοι και αξίες που είναι σημαντικές για έναν άνθρωπο.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως που είστε ένα μέρος του ΜΑΣ ΑΕ Κούκου. Μόνο με την υποστήριξή σας ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος ΑΕ ΚΟΎΚΟΥ έχει την ευκαιρία να γίνει αυτό που θέλουμε να αναπτύξουμε στο μέλλον. Είμαστε στο σωστό δρόμο.

Οι πρώτοι αγώνες του τρέχοντος πρωταθλήματος Ανδρικό Γυναικείο έχουν παιχτεί και είμαστε σε καλή θέση να επιτεθούμε και το 2022. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι όλοι όσοι συνδέονται με την ΑΕ Κούκου μπορούν να διασκεδάσουν και να χαρούν το ποδόσφαιρο.

Στην κατηγορία των Ανδρών και Γυναικών – παρά τα μέτρα και τους περιορισμούς που αλλάζουν συνεχώς – οι προπονήσεις και οι αγώνες συνεχίζονται. Παρά αυτές τις συνθήκες, η ομάδες έκαναν εξαιρετική δουλειά.

Η ομάδα των ανδρών θα ανασυσταθεί – ανασυγκροτηθεί από το νέο έτος με νέα ταλαντούχα παιδιά που θέλουνε να εξελιχθούν έχουν όρεξη και αγαπάνε το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό με σεβασμό, συλλογικότητα, ομαδικότητα, αγωνιστική πειθαρχία και εργατικότητα.

Η νέα μας ομάδα Γυναικών , που αγωνίζεται σε εθνικό επίπεδο, έχει κάνει τα πρώτα βήματα και θα βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο.

Οι προπονητές μας εργάζονται επίσης με μεγάλη επιτυχία με τις ομάδες τους υπό την επίβλεψη και συνεργασία μου.

Αποκτάμε την πρώτη μας εμπειρία στο ποδόσφαιρο γυναικών και κοριτσιών. Έχουμε μπει στο πανελλαδικό πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής κατηγορίας ΕΠΟ από αυτή τη σεζόν. Αυτό το τμήμα γυναικών του συλλόγου μας δημιουργήθηκε το 2021 προκειμένου να προσφέρει στα κορίτσια που ενδιαφέρονται της ευρύτερης περιοχής μας για το ποδόσφαιρο, τη βέλτιστη βάση. Με αυτή την κίνηση, το γυναικείο ποδόσφαιρο πρόκειται επίσης να προωθηθεί περαιτέρω στην περιοχή της Πιερίας και πανελλαδικά. Η ΑΕ Κούκου θα έχει περισσότερα από 20 ενεργά κορίτσια από τις 01.01.2022 όπου αρχίζει η νέα μεταγραφική περίοδος, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων νεαρών γυναικών που εγγράφηκαν στην ΑΕ Κούκου.

Με το τέλος του 2021 είναι μια επετειακή χρονιά για εμάς, γιατί η ΑΕ Κούκου θα συμπληρώσει 95 χρόνια ζωής. Μια συγκινητική ιστορία που είναι μοναδική και συγκινητική από το 1926 όταν ήρθαν οι παππούδες και γονείς μας από τον Πόντο την Μικρά Ασία την Καππαδοκία κ.α. και έστησαν τον καταυλισμό προσφύγων στις Παράγκες στον Κούκο Πιερίας και σωμασκούνταν, τα αθλήματά τους ήταν η Πάλη το Ποδόσφαιρο, φυσικά μετά το 1922 οι ξεριζωμένοι από τις προαιώνιες πατρίδες τους Πόντιοι έχουν πρωτεύοντα ρόλο στο διαχρονικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι και σε άλλα αθλήματα (βαρέα και μη). Η αθλητική σωματειακή δράση των Ποντίων λειτούργησε ως μέρος της συνολικότερης αθλητικής παράδοσης του έθνους και αποτέλεσε ένα από τα σύμβολα της φυσικής υπόστασης των ποντιακών κοινοτήτων, έτσι θα γιορταστεί η επέτειος με διάφορες περιστάσεις τον επόμενο χρόνο πρώτα ο Θεός. Έχει σχηματιστεί το ΟΚ του ΔΣ και έχουν γίνει οι πρώτες συναντήσεις. Τώρα ελπίζουμε ότι η ζωή μας θα ομαλοποιηθεί σύντομα ώστε να μπορούμε να πραγματοποιούμε όλες τις εκδηλώσεις με τις πιο φυσιολογικές δυνατές συνθήκες. Θα σας κρατάμε ενήμερους για την επέτειο στα social media μας.

Φίλες και φίλοι, αγαπητά μέλη, υποστηρικτές και χορηγοί, εξακολουθούμε να εξαρτόμαστε από την πολύτιμη υποστήριξή σας και το εκτιμούμε πραγματικά.

Μόνο μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα μεταφέρουμε θετικά το όνομα του ΜΑΣ ΑΕ Κούκου στην Πιερία και σε όλη την Ελλάδα.

Για το 2022 σας ευχόμαστε υγεία, ευτυχία, αγάπη, πρόοδο, ειρήνη πολλή διασκέδαση με τις οικογένειες και τους φίλους σας και όσο το δυνατόν πολλές επιτυχίες στον σύλλογό μας, ώστε να συνεχίσετε να μας στηρίζετε με περηφάνια.

Εκ μέρους του ΜΑΣ ΑΕ Κούκου, εύχομαι σε όλους καλή χρονιά.

Κωνσταντίνος Προδρόμου
Πρόεδρος ΜΑΣ ΑΕ Κούκου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This