Επιλογή Σελίδας

Δελτίο τύπου για τη νίκη – πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας με 4-3 στα πέναλτι επί του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου εξέδωσε ο ΓΑΣ Σβορώνου.

Το κείμενο:

Σβορωνάρα στους “8”

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που διήρκησε 120’ και οδηγήθηκε στα πέναλτι, η ομάδα μας πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης και οι παίκτες του κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την καλοδουλεμένη ομάδα του Νέου Κεραμιδίου, που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Παρόλα αυτά το πάθος, η θέληση και το πείσμα των ποδοσφαιριστών μας, ήταν αυτό που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα μας.

Η ομάδα μας προηγήθηκε μετά την εξαιρετική συνεργασία Τροϊρη – Καρτσαμπά – Κυρτέγου με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ και να προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού στις κερκίδες. Παρά την ψυχρολουσία στο 90+8’, όπου οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση, οι παίκτες ήταν αυτοί που με αυταπάρνηση και περίσσιο πάθος κατάφεραν να αναπτερώσουν την ψυχολογία τους και να πάρουν εν τέλει την πρόκριση, στην “ρώσικη ρουλέτα”. Ήρωας ο Παπατολίκας, που απέκρουσε το πρώτο και το τελευταίο πέναλτι, χαρίζοντας έτσι την πρόκριση.

Στο παιχνίδι, πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τους φιλοξενούμενους, που έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία για να προηγηθούν σε εξ΄επαφής ευκαιρία, με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι. Στην πρώτη καλή ευκαιρία, που δημιούργησε με αξιώσεις η ομάδα μας, άνοιξε το σκορ. Σε ένα ωραίο συνδυασμό, όπου ο Τροϊρης έκανε μια τρομερή μπαλιά στον Καρτσαμπά, και εκείνος με την μια έσπασε στον Κυρτέγο, και αυτός με κεφαλιά-ψαράκι έκανε το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ένταση ανέβηκε στο κατακόρυφο. Πρώτη καλή στιγμή με την έναρξη, ήταν για την ομάδα μας, όταν ο Κυρτέγος “χόρεψε” την αντίπαλη άμυνα, αλλά το τελείωμα δεν ήταν και το ιδανικότερο, υπό την πίεση των αμυντικών. Ο Δελαβερίδης έστρωσε στο ύψος του πέναλτι την μπάλα στο Μακράκη, το σουτ όμως κόντραρε και απέκρουσε δυσκολα ο τερματοφύλακας. Ο Παπατολίκας έκανε μια τρομερή επέμβαση στο 70΄σε κοντινό σουτ.

Το υπόλοιπο του παιχνιδιού πέρασε χωρίς φάσεις για καμία από τις 2 ομάδες. Στο 90+8’ ήρθε η ψυχρολουσία, όταν ένας παίκτης του Κεραμιδίου βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Παπατολίκα να αποκρούει το πρώτο σουτ, αλλά στην επαναφορά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση με τις 2 ομάδες να είναι εμφανώς καταβεβλημένες. Έτσι ήρθαν και τα πέναλτι. Ο Παπατολίκας απέκρουσε το 1ο και το 5ο πέναλτι και έτσι η ομάδα μας προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Μετά πανηγύρια μεταξύ κερκίδας και παικτών να διατηρούνται για ώρα….

Κυπαρίσσης: 1-0
Καλαϊτζίδης Ν.: Απέκρουσε ο Παπατολίκας
Κωτσιόπουλος: 2-0
Καρτσαμπάς Χ.: 2-1
Λαγδάρης: άουτ
Κωτσιαρίδης: 2-2
Καρτσαμπάς Α.: 3-2
Γιαζιτζόγλου: 3-3
Κυρτέγος: 4-3
Σεχολάρι: Απέκρουσε ο Παπατολίκας

Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας εύχονται στην ομάδα του Νέου Κεραμιδίου καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Υ.Γ Ο πρόεδρος, η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της ομάδας μας αφιερώνουν την πρόκριση στους 2 νοσούντες παίκτες Βούλγαρη Νίκο και Τριανταφύλλου Θάνο, αλλά και στον γενικό αρχηγό Τατόλα Βασίλη!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This