Επιλογή Σελίδας


Η δια ζώσης επαφή με όλα τα σωματεία της Ελλάδας, προκειμένου μέσα από αυτές τις επισκέψεις να καταγραφούν αναλυτικά όλα τα στοιχεία που αφορούν τις ακαδημίες και τα αναπτυξιακά τους προγράμματα, εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς σε καθημερινή βάση, από το επιτελείο των αρμόδιων προπονητών.

Το Νέο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας που άρχισε να υλοποιείται από την 1η Δεκεμβρίου 2021, περιλαμβάνει ένα επιτελείο δεκαέξι ομοσπονδιακών και περιφερειακών προπονητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με επικεφαλής τους Νίκο Σταυρόπουλο και Κώστα Τσαρτσαρή, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε περιφέρειες και γεωγραφικούς τομείς.


Μέχρι τώρα έχουν γίνει επισκέψεις σε σχεδόν τριακόσια σωματεία και παρακολούθηση μεγάλου αριθμού αγώνων σε όλη τη χώρα και ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση καταγραφής μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022.

Ήδη σήμερα (17/12), κοινοποιούνται στις κατά τόπους ενώσεις τα ονόματα των αθλητών που ξεχώρισαν στη διάρκεια της πρώτης φάσης αξιολόγησης.

Οι κλήσεις αυτές αφορούν αποκλειστικά αθλητές γεννημένους το 2006 και 2007 και είναι αποτέλεσμα της παρακολούθησης προπονήσεων ή αγώνων των σωματείων τους.

Οι επισκέψεις των ομοσπονδιακών προπονητών στα σωματεία θα συνεχιστούν με δυναμικό ρυθμό, με στόχο στις 19 Ιανουαρίου που είναι προγραμματισμένες οι επόμενες κλήσεις των ενώσεων, να έχουν αξιολογηθεί όλοι οι αθλητές αυτών των ηλικιών.

Η εξέλιξη του Αναπτυξιακού προγράμματος, θα επιφέρει την περεταίρω αξιολόγηση αθλητών και επανεκτίμηση των δεδομένων που αναπόφευκτα θα αλλάζουν συχνά σε μια τόσο «ζωντανή» διαδικασία.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This