Επιλογή Σελίδας


Ανακοίνωση μέσα από την οποία διαμαρτύρεται για τη διαιτησία της αναμέτρησης του ΓΑΣ Μελίκη με την Αναγέννηση Καρδίτσας εξέδωσε ο σύλλογος της Ημαθίας.

Αναλυτικά:

Το γελοίον της σημερινής αναμέτρησης της ομάδας μας με την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας έχει ονοματεπώνυμα. Οι καθ’ ύλην υπεύθυνοι της ανεπανάληπτης γελοιότητας που βιώσαμε απόψε είναι το διαιτητικό τρίο Παπαθανασίου Στ,, Παπαθανασίου Κ. και Κολοκυθάς.


Ένα όμορφο και σε εξαιρετικά αθλητικά πλαίσια παιχνίδι οι τρεις τυχάρπαστοι και παντελώς άσχετοι με το αντικείμενο διαιτητές (σε διαφορετική περίπτωση καταλογίζεται δόλος, οπότε θα πρέπει να είναι διαφορετική η προσέγγιση) κατάφεραν να το τινάξουν στον αέρα γινόμενοι αυτοί αρνητικοί πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Αν με αυτόν τον τρόπο θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους για μια ενδεχόμενη πρόσληψη σε τσίρκο επιπέδου Medrano τότε το κατάφεραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να είναι σίγουροι ότι οι θέσεις των κλόουν είναι δικές τους.

Κύριοι της ομοσπονδίας αν αυτός είναι ο αγέρας της αλλαγής που βαυκαλιζόσασταν πάρτε το αλλιώς γιατί ζέχνει από βρώμα και δυσωδία.

Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες:αν νομίζετε κύριοι που ασχολείστε από οποιαδήποτε θέση και με οποιονδήποτε τρόπο με το άθλημα, ότι η ομάδα μας απριόρι θα αποτελέσει βορά για νοσηρές ορέξεις πλανάσθε πλάνην οικτράν.

Στην ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην μπασκετική της διαδρομή.

Υ. Γ: για το συγκεκριμένο διαιτητικό τρίο – σούργελο επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας με μοναδικό στόχο την προάσπιση των συμφερόντων της ομάδας μας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This