Επιλογή Σελίδας


Στο παιχνίδι της πρόκρισης στα προημιτελικά της Euro League μπήκε το Σάββατο η Βουλιαγμένη.

Η ομάδα της Άντι Μελιδώνη επικράτησε με 9-7 της ιταλικής Κατάνια και πήρε τους 3 πρώτους βαθμούς της στον όμιλο της Βουδαπέστης.

Έτσι η Βουλιαγμένη θα παίξει την Κυριακή (11:00) με την Ουραλότσκα (3β) και θέλει νίκη για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους “8”.

Η Κατάνια “χτυπήθηκε” από τον covid-19 παραμονές του αγώνα και έφτασε σε σημείο να χρησιμοποιήσει για 2η ημέρα και την θρυλική Τάνια Ντι Μάριο (2 γκολ) που είναι πλέον 42 ετών!

Η Τάνια Ντι Μάριο που έχει 2 Ολυμπιακά μετάλλια στη συλλογή της ήταν για χρόνια μεγάλη αντίπαλος της Άντι Μελιδώνη και με την εθνική και με την Βουλιαγμένη.

Επέστρεψε στη δράση στα δύσκολα και δήλωσε μετά από τον αγώνα με την Ουραλότσκα (Παρασκευή) πως ήταν υποχρέωση της να βοηθήσει την ομάδα της.

Η Βουλιαγμένη βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-3 στο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη έκανε την αντεπίθεση της. Η Σάντα ισοφάρισε σε 4-4 και η Γιαννοπούλου σε 6-6.

Η Τάνκεβα θα ισοφαρίσει εκ νέου σε 7-7 και η Σάντα θα δώσει προβάδισμα με 8-7 στην Βουλιαγμένη στο 3.16 πριν το φινάλε. Το τελικό σκορ (9-7) διαμόρφωσε με πέναλτι η Πάτρα.

Οκτάλεπτα: 0-1,4-2, 3-4, 0-2.

Κατάνια (Μαρτίνα Μισέλι): Χάλιγκαν 3, Εμόλο 2, Ντί Μάριο 1, Λόνγκο 1.

Βουλιαγμένη (Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Χυδηριώτη , Μουστακαρία, Γιαννοπούλου 3, Ριντζ 1, Τανκέεβα 1, Μ. Πάτρα 1, Καλαϊτζή, Διαμαντοπούλου, Σάντα 2, Αγγελίδη, Ε. Πάτρα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This