Επιλογή Σελίδας


Του Δημήτρη Μπίζα

Δύο αγώνες απομένουν για το φινάλε της φετινής -εξόχως συναρπαστικής- σεζόν, κι ο Max Verstappen προηγείται του Lewis Hamilton κατά οκτώ βαθμούς στην κατάταξη.

Λίγες μέρες πριν τον πρώτο αγώνα της Formula 1 στην Σαουδική Αραβία, ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, σχολίασε τον ψυχισμό του οδηγού του λίγο πριν τη μεγάλη ώρα:

«Είναι ήρεμος και διαχειρίζεται την πίεση εξαιρετικά, οδηγεί καλύτερα από ποτέ. Ένα καλό παράδειγμα αυτού που λέω είναι ο αγώνας στο Κατάρ, που όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να πιάσει τον Lewis, ήρθε στην ενδοεπικοινωνία κι είπε πως ήθελε να το διασκεδάσει. Ο Max τα λέει σταράτα και όπως τα βλέπει. Δεν δουλεύει με αθλητικό ψυχολόγο – έτσι αντιμετωπίζει την πίεση».

Τι ισχύει για τον νέο κινητήρα του Verstappen

Τις τελευταίες ημέρες, δημοσιεύματα από το Auto Motor und Sport και το Motorsport Italy αναφέρουν πως η Honda ετοιμάζεται να εισάγει έναν νέο θερμικό κινητήρα στο μονοθέσιο του Verstappen, για να αυξήσει την ιπποδύναμη της μονάδας ισχύος του για τα δύο τελευταία Grand Prix.

Παρόλα αυτά, ο Helmut Marko, σύμβουλος της Red Bull, τόνισε πως κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο να γίνει στην Τζέντα το προσεχές Σαββατοκύριακο, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο νέος κινητήρας θα έρθει στον τελικό του Άμπου Ντάμπι.

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This