Επιλογή Σελίδας

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Super League Interwetten για το φθινόπωρο, καθώς τα επόμενα παιχνίδια γίνονται Δεκέμβριο, τον πρώτο μήνα του χειμώνα.

Ο Αστέρας Τρίπολης των φτωχών σκορ έγινε η πρώτη ομάδα που πέτυχε έξι γκολ σε ένα παιχνίδι και είχε τη μεγαλύτερη συμμετοχή στα 20 που είχε συνολικά η αγωνιστική.

Μια εβδομάδα αφού ο Ευθύμης Κουλούρης πέτυχε γκολ μετά από δύο χρόνια, σκόραρε μετά από 20 σχεδόν μήνες και ο Λάζαρος Λάμπρου.

Ήταν το πρώτο του γκολ με  τη φανέλα του ΟΦΗ.

Ακολουθούν ενδιαφέροντες αριθμοί της αγωνιστικής:

118… μήνες πέρασαν μέχρι να κάνει ο ΟΦΗ τρεις διαδοχικές νίκες στη Super League. Είχε να το κάνει από τον Φεβρουάριο του 2012, όταν είχε κερδίσει τέσσερα στη σειρά.

50… ήττες με 1-0 στην έδρα του συμπλήρωσε ο ΠΑΟΚ. Και οι τρεις που έχει μέσα στο 2021 είναι με το σκορ αυτό.

40… χρόνια έκλεινε ο Μπρούνο Άλβες την ημέρα του αγώνα Απόλλωνα Σμύρνης – Λαμίας. Έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται την ημέρα των 40ως γενεθλίων του.

34… φορές έχει εμφανιστεί το σκορ 6-2 στην ιστορία της Α’Εθνικής/Super League. Ήταν η 29η για γηπεδούχο ομάδα, ενώ με το 2-6 έχει εμφανιστεί πέντε φορές.

10… εκτός έδρας νίκες επί του ΠΑΟΚ έφτασε ο Άρης. Οι πέντε από αυτές είναι με 1-0, ενώ οι επτά με ένα γκολ διαφορά.

3… φορές έχει υποδεχτεί ο Ολυμπιακός το Βόλο και τις τρεις έχει σκοράρει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ακόμα και αν αυτή τη φορά μπήκε αλλαγή αργά στο παιχνίδι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This