Επιλογή Σελίδας


Του Γιάννη-Μάριου Παπαδόπουλου

Ο οδηγός της McLaren παραδέχεται ότι μπορεί να είναι εκτός εαυτού και είναι τόσο ανταγωνιστικός που μπορεί να εκραγεί αν δεν κερδίσει.

Γενικά ο Ricciardo δεν είναι από τους πιλότους που έχουν μείνει στην ιστορία για τα ξεσπάσματα ή πιθανό παραλήρημά τους, αλλά για το μεγάλο χαμόγελο και τον ωραίο τρόπο που έχει για να αντιμετωπίζει τις αναποδιές.

Ωστόσο, σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Ricciardo τόνισε ότι αυτό δεν ισχύει και ότι η ανταγωνιστικότητά του εκφράζεται μερικές φορές με επιθετικό τρόπο.

«Ξέρω από πού προέρχεται. Ως παιδί ήμουν πάντα ένας ωμός ανταγωνιστής σε όλα, είτε επρόκειτο για πινγκ πονγκ είτε για ένα παιχνίδι Uno. Απλά μισούσα να χάνω. Με τα χρόνια και την ωριμότητα, μπορώ να χειριστώ καλύτερα την ήττα, αλλά εξακολουθώ να είμαι ένας πονεμένος χαμένος κατά κάποιο τρόπο» είπε χαρακτηριστικά.

Ειδικά η φετινή χρονιά στη McLaren είναι αρκετά δύσκολη για τον Ricciardo. Αν και κατάφερε να πάρει μια νίκη, υπολείπεται βαθμολογικά κατά πολύ του νεότερου teammate του Lando Norris.

Ο ίδιος και ολόκληρη η ομάδα ήταν σε αρκετά κακή κατάσταση τους τελευταίους τρεις αγώνες, με αποτέλεσμα να μην έχουν πάρει σχεδόν καθόλου βαθμούς.

Ο Ricciardo μπορεί πλέον να διαχειριστεί καλύτερα τον θυμό του και τονίζει ότι έχει βλάψει τον εαυτό του στο παρελθόν καταστρέφοντας πράγματα γύρω του. «Ο Michael, ο προπονητής μου, ξέρει πότε είμαι έτσι και με αγκαλιάζει τότε για να με σταματήσει και να με ηρεμήσει. Είναι αστείο γιατί οι άνθρωποι πιθανώς δεν το περιμένουν, αλλά όταν πρόκειται για τον ανταγωνισμό, είμαι ένας… ψυχοπαθής».

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This