Επιλογή Σελίδας


Στον δεύτερο αγώνα του 3ου γύρου του EHF European Cup, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε ως γηπεδούχος αυτή τη φορά νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 28 Νοεμβρίου 2021 στο «Σπίτι του Χάντμπολ» τη ZRK Tenax Dobele, της οποίας και επικράτησε με 29-24, «τσεκάροντας» το εισιτήριό του για τους «16» του EHF European Cup.

Ο Δικέφαλος, πορεύτηκε ισόπαλος μέχρι το 2-2, ενώ λίγο αργότερα πήρε το προβάδισμα με 6-5. Αν και η ισοπαλία ήρθε ξανά στο 7-7, οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» πήραν και πάλι το προβάδισμα, χτίζοντας μία διαφορά δύο γκολ (9-7). Διατηρώντας τον έλεγχο του αγώνα, αλλά και το προβάδισμα, οι παίκτες του Δικεφάλου πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 13-11 σκορ.

Στην επανάληψη, η ZRK Tenax Dobele πλησίασε, μειώνοντας σε 15-14, ωστόσο, οι παίκτες του Πάνου Γούσιου έχτισαν και πάλι διαφορά «ασφαλείας» με δύο γκολ (18-16). Στη συνέχεια, ανεβάζοντας ρυθμό, οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν τη διαφορά στα τέσσερα γκολ (20-16) και στα έξι γκολ (24-18). Μην αφήνοντας τον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» έφτασαν στη νίκη με 29-24 και την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Στο διά ταύτα, ο Δικέφαλος, έχοντας στις «πλάτες» του τη νίκη του πρώτου αγώνα, μπήκε στην αναμέτρηση, προκειμένου να κάνει το καθήκον του και να πάρει την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Διαιτητές: Ιβάνοβιτς – Βούγισιτς.

Δίλεπτα: 7-7.
Πέναλτι: 1/1-0/1.

ΠΑΟΚ  (Π. Γούσιος):Γκίγκοφ, Καραγκιοζόπουλος 2, Παπάζογλου 3, Νικολαϊδης 2, Μέντουριτς 4, Αποστόλου 1, Μπάρμπας, Βαφείδης, Σεϊρεκίδης 6, Μανωλούδης, Καβουσανάκης 1, Τριανταφυλλίδης 1, Γιορανίδης 1, Στογιάνοβιτς 3, Τζωρτζίνης 1, Μισαηλίδης 4

Ντόμπελε (Ε. Βερσάκοβς): Γιάνσονς, Παντσένκο 6, Πλούμε, Τουμίνσκις 1, Κρούμινς, Μίκελσονς, Οζολινς, Σουλέικο 1, Κρέιτσμπεργκς 3, Ερμάνις 6, Γιούζουπς 1, Λίμπεργκς 1, Πόλιτερς 2, Αράις 2, Κουρζέμνιεκς 1

Pin It on Pinterest

Shares
Share This