Επιλογή Σελίδας

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε το τμήμα Κ-16 των Τμημάτων Υποδομών της Σχολής Ποδοσφαίρου του Πιερικού. Σύσσωμη η μελανόλευκη αποστολή Κ-16 οι ποδοσφαιριστές μαζί με τον προπονητή τους Γιώτη Κωνσταντινίδη και μέλη της διοίκησης επισκέφθηκαν στα πλαίσια εορτασμού της πόλης μας «Αικατερίνεια 2021» την επετειακή έκθεση για τα «60 Χρόνια Πιερικός», μια έκθεση του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης.

DSCN2801

Οι ποδοσφαιριστές θαύμασαν την λαμπρή ιστορία της ομάδας ξεφυλλίζοντας το παρελθόν, ζώντας το παρόν και έχοντας παρακαταθήκη τις χρυσές σελίδες της ιστορίας μας βλέποντας το μέλλον που τους ανήκει. Ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης, Γιώργος Τσιαλός και ο Δημήτρης Αδαμόπουλος μέλος της επιτροπής επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στην πολυπληθή αποστολή του Πιερικού.

DSCN2793

Η αποστολή ξεναγήθηκε καθώς οι ποδοσφαιριστές διέκριναν μέσα από τα διάφορα εκθέματα και τον προπονητή τους Γιώτη Κωνσταντινίδη ο οποίος τίμησε αγωνιζόμενος την μελανόλευκη φανέλα του Πιερικού μας. Μνήμες βαθιά χαραγμένες στην ένδοξη ιστορία της ομάδας, ταξιδεύοντας χρόνια ανά την Ελλάδα. Διακρίναμε μια εξαίρετη και πλούσια συλλογή ετών των αδελφών Ξενίδη Νίκο και Δημήτρη, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια συλλέγαν με κάθε κόστος αυτά τα πολύτιμα εκθέματα.

DSCN2796

Επίσης και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του μελανόλευκου σωματείου μας έχουν στην κατοχή τους σημαντικές σειρές φωτογραφιών που κοσμούν την παρούσα έκθεση. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού Γιάννης Λαζαρίδης και ο Υπεύθυνος Τύπου κι Ενημέρωσης Βασίλης Τσακιρίδης, ευχαρίστησαν τους διοργανωτές και την Επιτροπή για την άψογη παρουσίαση των εκθεμάτων.

DSCN2795

Μια συλλογή αφιερωμένη στα 60 χρόνια προσφοράς στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της πατρίδας μας και του τόπου μας, αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της πόλης μας… Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του Δήμου Κατερίνης, του ΟΠΠΑΠ και της Επιτροπής, οι οποίοι επιμελήθηκαν άριστα αυτή την μοναδική στιγμή μαζεύοντας μνήμες πολλών ετών.

DSCN2798

Στο τέλος όλοι οι ποδοσφαιριστές παρέλαβαν ως ενθύμιο ένα μαγνητάκι με τα 60 χρόνια Πιερικός.

Σας ευχαριστούμε…

Γραφείο Τύπου κι Ενημέρωσης Ερασιτέχνης ΣΦΚ Πιερικός

DSCN2804

DSCN2805
DSCN2806
DSCN2807

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
// START Corner ad for Novibet // END Corner ad for Novibet