Επιλογή Σελίδας


Δεσπόζει στο κεντρικό σημείο του λόφου Ηρώων της πόλης μας, αφιερωμένο στη μνήμη όλων αυτών που έχασαν τη ζωή τους κατά την πολύνεκρη (19-21 Ιουνίου 1913) μάχη απελευθέρωσής της. Ανεγέρθηκε το 1928 παρουσία των Ελευθερίου Βενιζέλου και Κωστή Παλαμά. Φιλοτεχνήθηκε από το γλύπτη Γεώργιο Δημητριάδη και απεικονίζει έναν στρατιώτη που πολεμά κρατώντας παράλληλα ένα τραυματισμένο συμπολεμιστή του, ενώ χαμηλά κείτεται νεκρός ένας τρίτος μαχητής. Είναι το μνημείο σύμβολο της πόλης μας.

May be an image of sculpture, outdoors and monument

Ο συμβολισμός

Αυτοθυσία, αλτρουισμός, συντροφικότητα, σεβασμός. Τέσσερα στοιχεία που μας εκφράζουν απόλυτα ως αθλητικό πολιτιστικό σύλλογο, ως ακαδημία, ως ανδρική ομάδα, ως οργανισμό, τέσσερα συστατικά που ζητάμε από τους αθλητές και τις αθλήτριές μας να κουβαλάνε πάντα στην καρδιά τους σε κάθε έκφανση της ζωής τους.


Το μήνυμα

Ένας για όλους και όλοι για έναν, είναι το μήνυμα που πιστεύουμε, είναι το μήνυμα που εκφράζουμε, είναι το μήνυμα που φοράμε στην νέα αγωνιστική μας εμφάνιση.

May be an image of 2 people and people playing sports

Η ομάδα

Με σεβασμό απέναντι στην πόλη μας σχεδιάσαμε τη νέα μας στολή, με το λευκό της ελπίδας, της καθαρότητας, της ουδετερότητας να κυριαρχεί και τον ηρωικό πολεμιστή στο παντελονάκι να μας θυμίζει πως τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς κόπο, χωρίς προσπάθεια, χωρίς αγώνα.

Η εμφάνιση

Η αγωνιστική εμφάνιση είναι σχεδιασμένη από το μόνιμο συνεργάτη μας τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για μια λευκή με πορτοκαλί και γκρι χρωματικές λεπτομέρειες φανέλα, ψηφιακά τυπωμένη, λιτή στη σχεδίασή της με αναγραφόμενο εμπρός το ΚouPa με μεγάλα ευδιάκριτα γράμματα και το Κilkis BC με μικρότερα, ενώ η ελληνική σημαία δεσπόζει στο δεξιό ώμο. Στην πλάτη της, αναγράφεται ο αριθμός καθώς και το logo της ομάδας σε μικρότερο στρογγυλό πλαίσιο.

Με σεβασμό στην ιστορία της πόλης μας το σήμα κατατεθέν της, ο γεμάτος αυταπάρνηση μαχητής, έτοιμος να χύσει το αίμα του για το συνάνθρωπο, το συναγωνιστή, το συμπαίκτη του είναι τυπωμένος στο αριστερό πλαϊνό μπατζάκι του λευκού σορτς.

No photo description available.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This