Επιλογή Σελίδας


Πέτυχε τον πρώτο της ευρωπαϊκό στόχο της φετινής σεζόν η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟ Βουλιαγμένης. Η ομάδα της Αντιόπης Μελιδώνη επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία της γαλλικής Νις, με 13-6, στον τέταρτο αγώνα της στον Γ’ Όμιλο της προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκας, το Σάββατο (20/11) το απόγευμα στο Βερολίνο και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή της στις «16» της κορυφαίας ευρωπαΐκής διασυλλογικής διοργάνωσης των γυναικών. Ήταν η τρίτη νίκη στον Όμιλο για την ομάδα του Λαιμού, που παραμένει αήττητη, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Αύριο Κυριακή (21/11) στις 10.00 το πρωί ο ΝΟΒ αντιμετωπίζει την ισπανική Ματαρό στον τελευταίο της αγώνα στον Όμιλο και θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου. Θυμίζουμε ότι από κάθε όμιλο προκρίνονται οι τρεις πρώτες ομάδες. Στα προηγούμενα ματς, Βουλιαγμένη είχε νικήσει με 13-5 την ουγγρική Βαζούτας, με 15-13 την γερμανική Σπαντάου, ενώ είχε αναδειχθεί ισόπαλη της ιταλικής Πάντοβα με 7-7.

Οκτάλεπτα: 4-1, 4-0, 4-2, 1-3.

Η σύνθεση και τα γκολ του ΝΟΒ: Κοσιώνη, Καϊάφα 1, Χυδηριώτη 2, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 2, Τανκέεβα 1, Πάτρα 1, Καλογεροπούλου, Διαμαντοπούλου, Σάντα 2, Αγγελίδη 3, Μαυρωτά.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This