Επιλογή Σελίδας


Δελτίο τύπου για την εντός έδρας νίκη επί του Εδεσσαϊκού με 65-35, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, εξέδωσε ο Αιγινιακός.

Το κείμενο:

Αυλαία, εχθές Σάββατο 23 Οκτωβρίου, για την 1η αγωνιστική του Α’ ομίλου της ΕΚΑΣΚΕΜ για τον ΑΟΚ Αιγινιακός. Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αιγινίου επικράτησε του Εδεσσαϊκού ΣΚ με 65-35.


Επιστροφή στην αγωνιστική δράση ύστερα από ένα χρόνο απραξίας για την ομάδα του Δημήτρη Ροδά. Μετά από ένα νωχελικό και μέτριο πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα ανέβασε “στροφές” κι έφθασε δίκαια στην κατάκτηση της νίκης.

May be an image of indoor

Πλουραλισμός στην επίθεση με όλους τους παίκτες να ανοίγουν λογαριασμό. Καλό ξεκίνημα από τον “bomber” Σάκη Κατσιάνο που με είκοσι πόντους και τέσσερις βόμβες τριών πόντων ήταν και ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης.

Πολύ καλή αμυντική παρουσία από τον Στάμο “teacher” Κώστα (3 κοψίματα, 2 κλεψίματα). Άμυνα για σεμινάριο από τον Μπάμπη Πιπιλίκα πάνω στα επιθετικά ατού των φιλοξενούμενων. Γέμισε τις δύο ρακέτες με την παρουσία του ο “πύργος” Βουλτσίδης Πασχάλης, Άψογος στην οργάνωση του παιχνιδιού ο Παρίσης Διαμαντής. Επιθετικά και αμυντικά ριμπάουντ, κλεψίματα και καλές άμυνες από τον Στάμο Κώστα. Πολύτιμες βοήθειες τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση από το “νέο αίμα” , τους σύντεκνους Καφαντάρη “βέλος” Στέφανο και Γεωργιάδη “the rock” Θόδωρο. Καλές άμυνες για όσο διάστημα αγωνίστηκε από τον Καποδίστρια Άνθιμο.

May be an image of indoor

Ντεμπούτο για τον “βενιαμίν” της παρέας Κορνελάκη Παναγιώτη που προέρχεται από τις ακαδημίες του Συλλόγου. Επιστροφή και για τον αρχηγό Κοιλιά Ηλία.

May be an image of 1 person and indoor

Η χθεσινή νίκη αφιερώνεται : στον μεγάλο άτυχο Αργυρόπουλο Αντώνη που σε μια ανύποπτη φάση τραυματίστηκε και θα απουσιάσει από την ενεργό δράση για αρκετό διάστημα και στη γυμνάστρια μας Πετρακίδου Δήμητρα που γιόρτασε τα γενέθλια της.

May be an image of indoor

Ικανοποιημένος ο coach Ροδάς από την συνολική παρουσία της ομάδας.

May be an image of one or more people, people standing and indoor

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This