Επιλογή Σελίδας


Στο δεύτερο αγώνα του 2ου γύρου του EHF European Cup, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε ως τυπικά φιλοξενούμενος την IBV Vestmannaeyjar το απόγευμα της Κυριακής 24 Οκτωβρίου στο «Σπίτι του Χάντμπολ», από την οποία και γνώρισε την ήττα με 29-22, μην καταφέρνοντας να τσεκάρει το εισιτήριο του για την επόμενη φάση του θεσμού.

Οι δύο ομάδες, πάτησαν εξίσου δυνατά στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να πορευτούν ισόπαλες μέχρι το 7-7. Ο Δικέφαλος πέρασε μπροστά για ένα γκολ, 7-8, ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει αέρα τερμάτων, με την ισοπαλία να συνεχίζεται μέχρι το 9-9. Σε εκείνο το σημείο, τα λάθη των «ασπρόμαυρων» στην άμυνα επέτρεψαν στον αντίπαλο να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων (11-9), ενώ ένα σερί, άφησε πίσω τον Δικέφαλο για έξι γκολ, 15-9. Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, έκαναν την αντεπίθεσή τους, μειώνοντας σε 15-11, χωρίς, όμως, να μειώνουν τη διαφορά, με αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια ευρισκόμενες πίσω στο σκορ με 17-11.

Στην επανάληψη, οι «ασπρόμαυρες» μείωσαν σε 17-12 και η δυνατή αντίσταση που προέβαλαν στην άμυνα, απέτρεψε τους αντιπάλους να σκοράρουν στα πέντε πρώτα λεπτά της περιόδου. Λίγο αργότερα, η διαφορά διαμόρφωθηκε στο 19-12 και έπειτα στο 20-12. Οι Barbara Brocardo και Μαρία Χατζηπαρασίδου, με δύο εντυπωσιακά γκολ, μείωσαν τη διαφορά στα 6 γκολ (20-14), ενώ η Μαρία Χατζηπαρασίδου διαμόρφωσε και το 20-15. Η διαφορά των έξι τερμάτων ήρθε και πάλι στο 24-18, με τον ΠΑΟΚ να μειώνει σε 25-20, διαφορά που διατηρήθηκε μέχρι το 27-22. Με την ευστοχία να μην είναι με το μέρος τους, τα κορίτσια του Δικεφάλου έμειναν πίσω για 7 γκολ (29-22), σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Διαιτητές: Παναγίδης – Ανδρέου (Κύπρος).

Δίλεπτα: 4-3.
Πέναλτι: 0/0 – 5/8

Βέστμανεγιαρ (Μπιόρνσον): Σιγκμαρσντοτιρ, Όλσεν,Καρντέλ 2, Γκιλφαντοτίρ 4, Ο. Στεφανσντοτιρ, Βαλγκεισντοτιρ, Γιοβάνοβιτς 2, Αλιασντοτίρ 7, Όλζοβα 6, Τ. Στεφανσντοτιρ 1, Ριτσαρντοτιρ 2, Ομαρσντοτίρ , Βαβρινκόφσκα , Σαρ. Γιονσντοτίρ, Σoυν. Γιονσντοτίρ 8.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 9, Μπατζαρακούδη, Μαυροσαββίδου, Μεντεσίδου , Βινιούκοβα 4, Γλομπάρεβιτς 1, Καραχαρίση , Αμβροσιάδου, Τασέβσκα 1, Σεβδίλη , Βέτκοβα 4, Νίκολιτς , Καγιούμοβα, Αργυροπούλου, Μπουράτο Μπροκάρντο 3.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This