Επιλογή Σελίδας


Ιδανικό ντεμπούτο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έκανε στη Σμύρνη η γυναικεία ομάδα της Πυλαίας, που νίκησε ως τυπικά γηπεδούχος την Ιζμίρ BSB  με 28-27 και αύριο θα τα δώσει όλα για την πρόκριση.

Με την Ελένη Κερλίδη, ανήμερα των γενεθλίων της να κάνει ηγετική εμφάνιση με οκτώ γκολ και την Ελευθερία Τροχίδου να συνεπικουρεί στο σκοράρισμα με επτά τέρματα, η ομάδα του Γιώργου Βακάλη πέτυχε τη μεγάλη νίκη, παρόλο που στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους βρέθηκε να χάνει με 13-19. Σταδιακά η Πυλαία πήρε τον έλεγχο του αγώνα και έφτασε να προηγείται ακόμη και με 27-23 στο 53′, έχοντας προκαλέσει μπλακ άουτ στην τούρκικη ομάδα.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί αύριο (Κυριακή, 16:00) και πάλι στο Celal Atik Spor Salon.

Διαιτητές: Τανταράσκα – Ναζαρούκ (Λευκορωσία).

Δίλεπτα: 4-4.
Κόκκινη: Κωστοπούλου 47:44.
Πέναλτι: 6/7 / 5/6

ΑΕΣΧ Πυλαίας (Βακάλης): Κερλίδη 8, Ποιμενίδου, Χρ. Τροχίδου 2, Ελ. Τροχίδου 7, Μόσχου, Κ. Κουκμίση 3, Τσιγαρίδα 3, Αθανασοπούλου, Καπρινιώτη, Μ. Κουκμίση, Κωστοπούλου 3, Θεοδοσοπούλου, Ιωαννίδου, Σελεμίδου 1, Πετρίδου, Ζηνωνίδου 1.

Ιζμίρ BSB (Νταγιάτ): Ρομπέσκου, Γκιουλέρ 4, Οζέλ 4, Ντιντάρ 2, Κότσα, Πόλατ, Σεζμέν 1, Κιτσίρογλου 9, Νταλί, Γιλμάζ, Γκουνκόρ, Σαβάς 2, Ονούρ, Μπεντέλ 1, Σογκούτ, Μπόκαριτς 4.

Πηγή: E Handball

Pin It on Pinterest

Shares
Share This