Επιλογή Σελίδας


Στο πλαίσιο της ανίχνευσης νέων αθλητών/τριων, με σκοπό την στελέχωση των κλιμακίων των Προεθνικών ομάδων Παμπαίδων/Παγκορασίδων θα πραγματοποιηθούν τεστ σε αγόρια γεννημένα το 2007 και το 2008 και κορίτσια γεννημένα το 2008 και το 2009.

Οι αποσπασμένοι προπονητές Στράντζαλης Αθανάσιος και Σαρρής Κωνσταντίνος σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Ομοσπονδιακούς Προπονητές θα πραγματοποιήσουν τα σωματομετρικά τεστ σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδου

Παρακαλούνται τα σωματεία, που δεν είχαν στείλει αθλητές/τριες στην προηγούμενη συγκέντρωση, σε συνεργασία με τους προπονητές τους αφενός να υποδείξουν αθλητές και αθλήτριες με τα κατάλληλα προσόντα για να δοκιμαστούν και αφετέρου να φροντίσουν για την ενημέρωση τους ώστε να παρευρεθούν στις μετρήσεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση που θα επιτρέπει στα εξεταζόμενα παιδιά την συμμετοχή τους στις μετρήσεις είναι να έχουν μαζί την κάρτα υγείας θεωρημένη από καρδιολόγο ή ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο και τη δήλωση αποτελέσματος πρόσφατου self test.

Κατά τη διάρκεια των μετρήσεων απαγορεύεται η είσοδος σε γονείς και προπονητές σωματείων. Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να προσέλθουν με την ανάλογη αθλητική περιβολή.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This