Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις πέντε σημερινές αναμετρήσεις:

Atalanta – Udinese
Stadio Atleti Azzurri d’Italia
Η Atalanta στα τελευταία ματς της έχει αρχίσει να ανεβάσει ρυθμούς και στα 5 από τα 6 τελευταία ματς της έχουν σημειωθεί τουλάχιστον τρία τέρματα. Από την άλλη πλευρά και η Udinese είναι αρκετά συνεπής στο να σκοράρει. Σε 4 από τις 6 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 3 τέρματα. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,55.

Fiorentina – Cagliari
Stadio Artemio Franchi
Η Cagliari δε διανύει καλή περίοδο και δεν έχει καταφέρει να πάρει πολλά θετικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Μάλιστα έχει μόλις μία νίκη μέχρι στιγμής. Από την άλλη πλευρά η Fiorentina έχει επιδείξει μεγαλύτερη σταθερότητα μέχρι στιγμής, κάτι που αποτυπώνεται και στο βαθμολογικό πίνακα. Νίκη της Fiorentina σε απόδοση 1,73.

Hellas Verona – Lazio
Stadio Marcantonio Bentegodi
Η Verona είναι αρκετά ασταθής σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα αλλά και τις επιδόσεις της μέχρι στιγμής. Αντιθέτως, η Lazio φαίνεται ότι παρά τα στραβοπατήματα έχει βρει το ρυθμό της και μπορεί να παίρνει τη νίκη ακόμη και απέναντι σε δύσκολες αντιπάλους. Επίσης, σε 4 από τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχει επικρατήσει η Lazio. Νίκη της Lazio σε απόδοση 2,34.

Roma – Napoli
Stadio Olimpico di Roma
Αναμένουμε ένα δυνατό ματς με τις δύο ομάδες να έχουν ευχέρεια και συνέπεια στο σκοράρισμα. Η Roma όπως φάνηκε και πρόσφατα δέχεται αρκετά εύκολα γκολ, αλλά σκοράρει αρκετά εύκολα επίσης. Στις 4 από τις 6 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες.Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,59.

Inter – Juventus
Stadio Giuseppe Meazza
Στό «derby d’Italia» και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη τόσο για τους τρεις βαθμούς όσο και για λόγους γοήτρου. Μπορεί η Juventus να έχει συνηθίσει σε νίκες με 1 – 0 ειδικότερα στα τελευταία ματς αλλά η Inter έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και στα περισσότερα ματς της σκοράρει και αυτή και η εκάστοτε αντίπαλός της. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,67.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (9a giornata)
13:30 Atalanta – Udinese Over 2,5 Goals (1,55) 1-1 FT
16:00 Fiorentina – Cagliari 1 (1,73) 3-0 FT
16:00 Hellas Verona – Lazio 2 (2,34) 4-1 FT
19:00 Roma – Napoli Goal/Goal (1,59) 0-0 FT
21:45 Inter – Juventus Goal/Goal (1,67) 1-1 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This