Επιλογή Σελίδας

Ο Χρήστος Βελώνης με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή Στη Σέντρα, σχολίασε το ρεκόρ που πέτυχε ο Άρης, δηλαδή το γεγονός πως έχει μόλις δύο γκολ παθητικό, κατά συνέπεια έχει την καλύτερη άμυνα στο Πρωτάθλημα μετά απο έξι αγωνιστικές.

Ο Χρήστος Βελώνης στις δηλώσεις του επεσήμανε τα εξής: «Αυτό είναι ευχάριστο στατιστικό στοιχείο, όταν έχεις παθητικό με μόλις δύο γκολ. Άποψη μου είναι ότι λείπει η τελική πάσα για την επίθεση για να έρθει και το εύκολο γκολ. Οσο για τις απώλειες του Άρη, είχαμε τα δύο αρνητικά αποτελέσματα στο Βικελίδης. Η ομάδα θέλει τον χρόνο της και σταδιακά θα κοιτάει διαφορετικά την βαθμολογία. Σταδιακά παράλληλα με τον στόχο που έχει η ομάδα, θα βελτιώνεται απο παιχνίδι σε παιχνίδι και θα αυξάνει τον ρυθμό της».

– Η παρουσία πολλών νέων παικτών δείχνει ότι χρειάζεται μεγαλύτερη επιμονή για να επιτευχθεί η κατάλληλη χημεία μέσα στο γήπεδο;

«Ναι όταν έρχονται νέοι παίκτες, χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να προσαρμοστούν στα δεδομένα της ομάδας. Θέλω επίσης να πω ότι και άλλες ομάδες με μεγαλύτερα μπάτζετ δεν μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις στην επίθεση. Σε αυτόν ειδικά τον τομέα, χρειάζεται δουλειά, το ζητούμενο είναι να φθάσει σωστά η μπάλα στους επιθετικούς».

– Μπορεί να αντέξει η ομάδα την πίεση που υπάρχει για την διεκδίκηση υψηλών στόχων;

«Η φανέλα είναι βαριά, όποιος δεν μπορεί να αντέξει την πίεση, δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό. Οποιος μπορεί μένει, όποιος δεν μπορεί, φεύγει. Μέσα στο γήπεδο πρέπει οι παίκτες να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους, οπότε σταδιακά να έρθει η βελτίωση».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This