Επιλογή Σελίδας


Το ΝΒΑ και η Formula 1 ανακοίνωσαν σήμερα μια συνεργασία περιεχομένου που συμβαίνει για πρώτη φορά, για να γιορτάσουν τόσο την έναρξη της 75ης επετειακής σεζόν του NBA την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όσο και την επιστροφή της F1 στις ΗΠΑ στο Formula 1 United States Grand Prix™ 2021 την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στο Όστιν του Τέξας.

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, το ESPN θα φιλοξενήσει οδηγούς της F1, οι οποίοι αυτή τη φορά θα αγωνιστούν εκτός πίστας σε έναν διαγωνισμό ελευθέρων βολών που θα πραγματοποιηθεί σε ένα γήπεδο μπάσκετ βαμμένο με τα χρώματα της 75ης σεζόν του ΝΒΑ μέσα στο paddock του Circuit of the Americas. Θρύλοι του NBA θα βρίσκονται στο χώρο για να συναντήσουν τους οδηγούς και να δώσουν συμβουλές για την τεχνική των ελευθέρων βολών ώστε να πετύχουν όσες περισσότερες βολές μπορούν στις 10, ενώ 20.000 δολάρια θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του νικητή.

Για τον εορτασμό του Grand Prix των ΗΠΑ και της 75ης επετειακής σεζόν του ΝΒΑ, αποκλειστικές εικόνες με μονοθέσια F1 ντυμένα στα χρώματα και των τριάντα ομάδων του ΝΒΑ θα κυκλοφορήσουν στα κοινωνικά κανάλια τόσο του ΝΒΑ όσο και της F1 σε όλο τον κόσμο. Τα πρώτα δέκα αυτοκίνητα παρουσιάζονται σήμερα στις Central και Pacific Divisions, στις οποίες ανήκουν ομάδες ΝΒΑ της Δύσης και της Ανατολής.

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This