Επιλογή Σελίδας

Στην τελική ευθεία μπαίνει το τηλεοπτικό για την Super League 2 που θα σηματοδοτήσει και τις εξελίξεις για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ΕΡΤ έστειλε την πρόταση-απάντησή της και προκύπτει πως τα νούμερα είναι ίδια. Το πακέτο που προσφέρει ανέρχεται στα 4,3 εκατ. ευρώ, ποσό που ασφαλώς δεν ικανοποιεί τη διοργανώτρια και τις ομάδες.

Με πρωτοβουλία του Λευτέρη Αυγενάκη μάλιστα κλείστηκε νέα συνάντηση για την Τρίτη (19/10), στην οποία η επιτροπή της SL2 θα συζητήσει με τον υφυπουργό Αθλητισμού το τηλεοπτικό.

Την επιτροπή αποτελούν Λεωνίδας Λεουτσάκος (πρόεδρος), Χαράλαμπος Σταμούλης (α’ αντιπρόεδρος – Απόλλων Πόντου), Αχιλλέας Μπίκας (β’ αντιπρόεδρος – Βέροια), Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ), Χρήστος Πρίτσας (Κηφισιά), Κώστας Καραπαπάς (Ολυμπιακός Β’) και Γιάννης Παναγιωτίδης (Παναθηναϊκός Β’).

Πρόθεση της διοργανώτριας είναι να πιέσει όσο μπορεί από την πλευρά της ώστε το ποσό της ΕΡΤ να ανέβει και να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη σέντρα της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη συνάντηση με τον Αυγενάκη θα γίνει τηλεδιάσκεψη με όλες τις ΠΑΕ προκειμένου να ενημερωθούν.

Η ανακοίνωση της Super League 2

Κατόπιν της νέας συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 19.10.21 και ώρα 16:00 με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 θα συνεδριάσει ακολούθως, μέσω τηλεδιάσκεψης, στις 21.00  προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. 

Πηγή: Mikriliga

Pin It on Pinterest

Shares
Share This