Επιλογή Σελίδας

Ικανοποιημένος για την επαναδραστηριοποίηση της Αναγέννησης Σβορώνου στα γήπεδα της ΕΠΣ Πιερίας είναι ο Γιάννης Τρελλόπουλος. Ο “ισχυρός άνδρας” του ΓΑΣ Σβορώνου με προσωπική του δήλωση αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της δεύτερης ομάδας του Σβορώνου η οποία πλέον συμπορεύεται με τον ΓΑΣ, δίνοντας την ευκαιρία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Σβορώνου να “μπολιαστούν” με τις πρώτες αγωνιστικές τους εμπειρίες αγωνιζόμενοι στα γήπεδα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Το “ισχύς εν τη ενώσει” αποτέλεσε όραμα για το διοικητικό σχήμα που υπό τον Γιάννη Τρελλόπουλο ανέλαβε τις τύχες του ιστορικού σωματείου, και σήμερα πήρε “σάρκα και οστά”.

Το μήνυμα του Γιάννη Τρελλόπουλου:

Το όραμα μας από την αρχή που ξεκινήσαμε ως υποψήφια διοίκηση ήτανε ένα να ενώσουμε τις δυο ομάδες και θα είχε σαν αποτέλεσμα την συσπείρωση όλου του Χωριού μας. Έγινε το πρώτο βήμα πριν λίγο καιρό, σήμερα όμως πήρε σάρκα και οστά μετά την πρώτη εμφάνιση της Αναγέννησης Σβορώνου ως δεύτερη ομάδα του ΓΑΣ ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για αυτήν την προσπάθεια προσωπικά τον προπονητή της Ακαδημίας μας Γιώργο Μπεκιάρη για τον σημαντικό του ρόλο. Τα καλύτερα θα τα φέρουμε όλοι μαζί.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This