Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!

Spezia – Salernitana
Stadio Alberto Picco
Και οι δύο ομάδες θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προκειμένου να αποσπάσουν όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς και να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επιπλέον, πρόκειται για δύο ομάδες που δέχονται εύκολα γκολ και στα τρια τελευταία μεταξύ τους ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,76.

Lazio – Inter
Stadio Olimpico di Roma
Τόσο η Lazio όσο και η Inter είναι από τις ομάδες που έχουν σημειώσει τα περισσότερα τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Ακόμη, στα 6 τελευταία ματς της Inter για το πρωτάθλημα έχει σκοράρει και αυτή και η εκάστοτε αντίπαλός της. Στις 4 από τις 6 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,59.

Milan – Hellas Verona
Stadio Giuseppe Meazza
Η Milan μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα έχει δείξει πολύ θετικά στοιχεία και εύλογα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά η Verona δε διανύει την πιο φορμαρισμένη της περίοδο και απέναντί της η Milan αναμένεται να έχει, αν όχι εύκολο βράδυ, μία καλή ευκαιρία να πάρει στο τέλος τους τρεις βαθμούς της νίκης. Νίκη της Milan σε απόδοση 1,63.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (8a giornata)
16:00 Spezia – Salernitana Goal/Goal (1,76) 2-1 FT
19:00 Lazio – Inter Goal/Goal (1,59) 3-1 FT
21:45 Milan – Hellas Verona 1 (1,63) 2-1 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This