Επιλογή Σελίδας

Τη Δευτέρα αναμένονται εξελίξεις στο τηλεοπτικό μέτωπο. Αυτό προκύπτει έπειτα από την επαφή που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης ανάμεσα στην επιτροπή της Super League 2 και την ΕΡΤ.

Η πλευρά της διοργανώτριας με ενισχυμένη παρουσία εκπροσώπων των Ομάδων Β των Big 4 συζήτησε τα δεδομένα για το τηλεοπτικό συμβόλαιο ώστε να εξασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό για το πρωτάθλημα και τις ΠΑΕ.

Η ΕΡΤ θα κάνει την τελική πρόταση στην αυγή της εβδομάδας, η οποία και θα συζητηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 14:30 στο ξενοδοχείο Τιτάνια.

Θυμίζουμε ότι την επιτροπή της Λίγκας αποτελούν οι Λεωνίδας Λεουτσάκος (πρόεδρος), Χαράλαμπος Σταμούλης (α’ αντιπρόεδρος – Απόλλων Πόντου), Αχιλλέας Μπίκας (β’ αντιπρόεδρος – Βέροια), Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ), Χρήστος Πρίτσας (Κηφισιά), Κώστας Καραπαπάς (Ολυμπιακός Β’) και Γιάννης Παναγιωτίδης (Παναθηναϊκός Β’).

Η ανακοίνωση της SL2:
Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 18.10.21 και ώρα 14:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στο Ξενοδοχείο Τιτάνια, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1) Ενημέρωση για την συνάντηση με την ΕΡΤ
2) Αγωνιστικά θέματα
3) Διάφορα θέματα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This