Επιλογή Σελίδας


Το Matchday Live με τον Αποστόλη Λάμπο φέρνει λεπτό προς λεπτό συναρπαστική δράση από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα και εκλεκτούς καλεσμένους και αυτό το Σάββατο! Η εκπομπή του Novasports, κάθε Σάββατο στις 16:00 και μέχρι τις 19:30 στο Novasports Prime, περιλαμβάνει live δράση από όλους τους αγώνες της Bundesliga Γερμανίας που διεξάγονται ταυτόχρονα στις 16:30 αλλά και από όλα τα παιχνίδια που γίνονται σε αυτό το διάστημα σε LaLiga Ισπανίας, Ligue 1 Γαλλίας, EFL Championship Αγγλίας, Eredivisie Ολλανδίας και στο Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Στην εκπομπή του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου στις 16:00, κεντρικός καλεσμένος θα είναι ο Γιάννης Τοπαλίδης,

Άριστος γνώστης του Γερμανικού πρωταθλήματος, ο άλλοτε βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ στο πάγκο της Ελλάδας, θα σχολιάσει εκτός από τους αγώνες της Bundesliga που απολαμβάνουν αποκλειστικά οι συνδρομητές Novasports και την επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το UEFA Europa League, αλλά και την πρόσφατη πορεία της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Παράλληλα, στην εκπομπή καλεσμένη θα είναι και η Ματίνα Νταρζάνου, αρχηγός της Εθνικής Κορασίδων και αθλήτρια του νεοσύστατου Παναθηναϊκού. Η κάπτεν της Εθνικής μας ομάδας των Κορασίδων, μιλάει για την πορεία της Γαλανόλευκης η οποία νίκησε την Ελβετία και προκρίθηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο της Α’ Κατηγορίας όπου και θα διεκδικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκρισή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το οποίο θα διεξαχθεί τον Μάιο του 2022 στη Βοσνία, ενώ αναφέρεται και στο Τριφύλλι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This