Επιλογή Σελίδας

Για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά όλες ομάδες.

Εκτός από την συνάντηση με τον Υφυπουργό αθλητισμού, για την οποία προϊδέαζαν οι εκπρόσωποι της επιτροπής (με πρόεδρο τον Λεουτσάκο), το καθοριστικό ραντεβού θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής με τα διευθύνοντα στελέχη της ΕΡΤ.

Οι 32 ομάδες που θα συμμετέχουν στο νέο μαραθώνιο ζητούν να εισπράξουν απο τα τηλεοπτικά, ένα ποσό που θα αγγίζει τουλάχιστον τις 250.000 ευρώ για κάθε μία απο αυτές. Η ΕΡΤ σε πρόσφατες συζητήσεις που είχαν γίνει, ενημέρωσε το προεδρείο της SL2 πως μπορεί να διαθέσει το ίδιο ποσό, συνολικά, που είχε δώσει την περσινή σεζόν. Τότε όμως, συμμετείχαν 12 ομάδες που εισέπραξαν (πράγματι) απο 250.000 ευρώ.

Τώρα που οι ομάδες αυξήθηκαν και έφθασαν αισίως στις 32, για να πάρουν απο 250.000 ευρώ η κάθε μία, θα πρέπει ο τηλεοπτικός πάροχος να υπερδιπλασιάσει την προσφορά του. Προς το παρόν δεν υπάρχει διάθεση από τον πάροχο να αυξήσει την προσφορά του. 

Γι’ αυτό τον λόγο αναφέρουμε πως από το καθοριστικό ραντεβού των εκπροσώπων της SL2 με τα διευθυντικά στελέχη της ΕΡΤ θα προκύψει το τελικό αποτέλεσμα.

Θυμίζουμε πως στο πρωτάθλημα της SL2 συμμετέχουν και οι δεύτερες ομάδες του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού. Οι εκπρόσωποι και αυτών των ομάδων ζητούν να εισπράξουν, απο τα τηλεοπτικά, τα ίδια ποσά που θα πάρουν και οι υπόλοιπες όταν επέλθει οριστική συμφωνία.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης

Πηγή: Metrosport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
// START Corner ad for Novibet // END Corner ad for Novibet