Επιλογή Σελίδας

Την επιστροφή του Φερνάντο Κόλα και τις προσθήκες των τερματοφυλάκων Χαράλαμπου Σταυρίδη και Βαγγέλη Σιμιστήρα ανακοίνωσε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου.

Ο 21χρονος Φερνάντο Κόλα (19-08-2000) αγωνίστηκε στην ομάδα του Νέου Κεραμιδίου από τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν οπότε και αποχώρησε για να ενταχθεί στον Πιερικό. Τα δεδομένα, όμως, άλλαξαν και ο αριστερός μπακ δε θα φορέσει τη φανέλα του Πιερικού τη νέα σεζόν, επιστρέφοντας στην ομάδα του Εθνικού την οποία θα ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Κόλα πριν τον Εθνικό είχε περάσει ξανά από τον Πιερικό το διάστημα Ιούλιος 2019 – Δεκέμβριος 2019 ενώ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από την ΑΕ Περίστασης.

Ο Χαράλαμπος Σταυρίδης είναι γεννημένος στις 26 Μαΐου 1999 και προέρχεται από την ΑΕ Ποντίων Κοζάνης.

Πρώτη ομάδα του ήταν η Ακαδημία ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης και ακολούθησαν η Κ19 του Άρη Θεσσαλονίκης και ο Μακεδονικός Φούφα, πριν ενταχθεί στην ΑΕ Ποντίων.

Ο Βαγγέλης Σιμιστήρας είναι 19 ετών (09-06-2002) και προέρχεται από τον Ασπρόπυργο. Συμμετέχει στην προετοιμασία του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, από τις αρχές Αυγούστου αγωνιζόμενος στα περισσότερα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Κατάγεται από τη Χαλκίδα και έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή από την τοπική ΑΕ Νεάπολης. Εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Χαλκίδας, Ολυμπιάδα Οινοφύτων, Προποντίδα και Λήλαντα Βασιλικού. Ακολούθησε η ένταξή του στην Κ19 του Λεβαδειακού και έπειτα η μετακίνησή του στον Ασπρόπυργο.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου:

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Φερνάντο Κόλα, Σταυρίδη Χαράλαμπο, τερματοφύλακα από ΑΕΠ Κοζάνης) και Σιμιστήρα Βαγγέλη από Ασπρόπυργο.

Η διοίκηση τους καλωσορίζει και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This