Επιλογή Σελίδας


Τεράστια εμφάνιση από τον Απόλλωνα Σμύρνης που επικράτησε της Μονπελιέ (15-14) στο τρίτο και τελευταίο ματς της β’ προκριματικής φάσης των ομίλων του Champions League.

Μια νίκη που τον φέρνει μια ανάσα από την πρόκριση στην φάση των νοκ άουτ των προκριματικών της διοργάνωσης καθώς περιμένει να κάνει το… καθήκον του ο Ερυθρός Αστέρας και να μην χάσει από την Μλάντοστ ώστε να περάσει ως δεύτερος.

Η ομάδα του Απόλλωνα ξεκίνησε εξαιρετικά το ματς και με πρωταγωνιστή τον Γκουσάροφ προηγήθηκε με 4-3 στην πρώτη περίοδο. Το σερί 3-0 που δημιούργησε από το τέλος της πρώτης περιόδου ως τα μισά της δεύτερης, έφερε την ομάδα του Απόλλωνα στο υπέρ της 8-5 στα μισά του αγώνα και στο 9-5 με την έναρξη της τρίτης περιόδου.

Ωστόσο οι Γάλλοι με ένα επί μέρους 3-0 σερί σε 3 λεπτά, μείωσαν σε 9-8. Δύο γκολ του Χονδροκούκη ωστόσο και ένα του Γκουσάροφ επανάφεραν την διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας (12-9), δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί το τρίτο οκτάλεπτο.

Οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη έφτασαν την διαφορά στο +4 με την έναρξη της τέταρτης περιόδου (14-10) και ουσιαστικά «κλείδωσαν» σε εκείνο το σημείο την νίκη.

Για να έρθει η πρόκριση στα νοκ άουτ της γ’ φάσης, ένα βήμα πριν τους ομίλους, θα πρέπει να μην χάσει ο Ερυθρός Αστέρας από την Μλάντοστ στο ματς που έχει ώρα έναρξης 13:45. Αν κερδίσει η Μλάντοστ, τότε ο Απόλλωνας μένει εκτός λόγω διαφοράς τερμάτων, σε τριπλή ισοβαθμία.

Οκτάλεπτα: 3-4, 2-4, 5-5, 3-2.

Μονπελιέ: Αντριτς, Πιό 1, Βιλκό-Λαμπέρ 1, Ντέλας 1, Βασέρ, Μουστούρ 2, Ιβάνκοβιτς 2, Αλφόνσο Πόνζο 2, Κάλινιτς 3, Ν. Ζίβκοβιτς 2, Ι. Ζίβκοβιτς, Σπιλιέρ, Γκαρσία.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας , Μόκκας, Γωνιωτάκης, Τουρκομένης, Γκουσάροβ 3, Χονδροκούκης 3, Βίσκοωιτς 2, Γούνας 2 , Τσολακούδης, Σολανάκης 4, Καβουσάνος.

Πηγή: Gazzetta

Pin It on Pinterest

Shares
Share This