Επιλογή Σελίδας


Την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα με 14-8 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης στη «Mladost Pool» του Ζάγκρεμπ.

Η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» «πλήρωσε» σήμερα, ενάντια σε μία πολύ έμπειρη και ποιοτική ομάδα, την αμυντική της λειτουργία κυρίως στην 1η και 3η περίοδο όταν τα επιμέρους σκορ ήταν το 5-1 και 5-2 αντίστοιχα υπέρ των Σέρβων.

Παρά το κακό ξεκίνημα στον αγώνα, ωστόσο, οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη είχαν μειώσει στα δύο γκολ τη διαφορά στο ημίχρονο (7-5) με το 12-7, όμως, που διαμορφώθηκε στο τέλος του 3ου οκταλέπτου να είναι… απαγορευτικό για περαιτέρω διεκδικήσεις στο 4ο.

Ο Απόλλων Σμύρνης, πάντως, μετά τη σπουδαία, ιστορικής σημασίας, νίκη που πέτυχε χθες ενάντια στην επτά φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης και περυσινή νταμπλούχο Κροατίας Μλάντοστ Ζάγκρεμπ παραμένει «ζωντανός» στο… κυνήγι της πρόκρισης.

Η χθεσινή μεγάλη νίκη του τού το επιτρέπει, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να μαθαίνει μετά το τέλος του αποψινού αγώνα της Μλάντοστ με την Μονπελιέ (20:45) τι ακριβώς θα χρειάζεται. Το σίγουρο είναι ότι άπαντες στην ομάδα αφήνουν στην άκρη για την ώρα τα σενάρια με τον Νίκο Δεληγιάννη, το συνεργάτη του Δημήτρη Μιτελούδη και όλους τους παίκτες της ομάδας να είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα αύριο (10/10, 12 το μεσημέρι) ώστε να πετύχουν μία ακόμη σπουδαία νίκη. Αυτή τη φορά επί της γαλλικής Μονπελιέ.

Οκτάλεπτα: 5-1, 2-4, 5-2, 2-1.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Γαρδίκας, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Τουρκομένης, Γκουσάροφ, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς 2, Γούνας 4, Τσολακούδης, Σολανάκης 2, Καβουσανός.

Τα γκολ για τον Ερυθρό Αστέρα πέτυχαν οι Τάνκοσιτς 3, Μπασάρα 3, Σούμποτιτς 2, Τζούρτζιτς 2, Πέσιβατς 2, Βουκίσεβιτς 1, Ράντοβιτς 1.

Πηγή: Sport 3

Pin It on Pinterest

Shares
Share This