Επιλογή Σελίδας


Μετά τη χθεσινή ισοπαλία της Βουλιαγμένης με τη Σαβόνα η Βουλιαγμένη απέσπασε ακόμη μια 11-11 με τη Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι από το Μαυροβούνιο. Στο δεύτερο της αγώνα για το 2ο προκριματικό γύρο του LEN Champions League, στον Γ’ όμιλο, που διεξάγεται στην έδρα της κατόχου του Euro Cup, της ουγγρικής Σόλνοκ αντιμετώπισε τους Μαυροβούνιους και αν και προηγήθηκε στις αρχές του αγώνα, τελικά κατάφερε να σώσει έστω το βαθμό, μ’ ένα γκολ του Μυλωνάκη με παίκτη παραπάνω.

Οι παίκτες του Κόλιανιν μπήκαν δυνατά και πήραν προβάδισμα με 1-0 και 2-1, για να καταφέρουν στο τέλος της πρώτης περιόδου να έχουν μια διαφορά τριών γκολ (5-2). Στο τέλος του 2ου οκταλέπτου η ελληνική ομάδα διατηρούσε τη διαφορά των δύο γκολ (6-4), που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην αρχή του β’ μισού οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και το πήραν με 4-3 μπαίνοντας στην τελευταία περίοδο με διαφορά ενός γκολ (9-8) και τη Βουλιαγμένη να έχει χάσει τους Κουρουβάνη και Αλιφραγκή με αποβολή με αντικατάσταση. Στις αρχές της τελευταίας περιόδου, όλα στράβωσαν για την ομάδα του Λαιμού. Οι Μαυροβούνιοι της Γιαντράν αρχικά ισοφάρισαν (9-9) και κατάφεραν να προηγηθούν και για πρώτη φορά στο παιχνίδι με 10-9. Στο 3.44’ πριν τη λήξη αποβλήθηκε με αντικατάσταση και ο Δημήτρης Σκουμπάκης, με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται και να πετυχαίνουν το 11-9 (3.25’ πριν τη λήξη). Ο Τρούλος μείωσε σε 11-10 (2.19’) και αναπτέρωσε τις ελπίδες για τους «μπέμπηδες». Ο Μανώλης Μυλωνάκης στο 1:05’ πριν το τέλος ισοφάρισε σε 11-11 με παίκτη παραπάνω για την ελληνική ομάδα, που κατάφερε να σώσει το βαθμό.

Αύριο αντιμετωπίζει τη Σόλνοκ, που στην πρεμιέρα νίκησε τη Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι με 11-9.

Περισσότερα σε λίγο…

Οκτάλεπτα: 2-5, 2-1, 4-3, 3-2.

Τα γκολ της Γιαντράν: Γκαρντάσεβιτς 3, Πέτκοβιτς 2, Ράντοβιτς 2, Βούγιοβιτς 2, Ομπράντοβιτς 1, Κάραϊ 1.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγιε Κόλιανιν): Τζωρτάτος, Μυλωνάκης 2, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης, Τρούλος 1, Πάπαριτς 1, Λόζινα 2, Καλογερόπουλος 1, Καστρινάκης, Καπότσης 3, Κουρουβάνης, Σκουμπάκης 1, Ανδρεάδης.

Πηγή: Sport 3

Pin It on Pinterest

Shares
Share This