Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Καρανικόλα

Εκμεταλλευόμενος την αναβολή του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, η ομάδα του Αιγινιακού έπαιξε ένα δυνατό εσωτερικό δίτερμα, υπό συνεχή βροχή, δείχνοντας μεγάλο βαθμό ετοιμότητας.

Νικητές αναδείχθηκαν οι συμπαίκτες του κοόυτς Γιώργου Ντάμτσιου που νίκησαν τους αντίστοιχους του προπονητή τερματοφυλάκων Μάρτιν Ασλανίδη οι οποίοι μάλιστα αγωνίστηκαν σ’ όλη την διάρκεια του εβδομηνταλέπτου.

Τα γκόλ μπήκαν όλα στο β’ μέρος.

Το σκόρ ανοιξε με συρτό σούτ ο Κ. Φιρινίδης μεσα από την περιοχή.

Ο Σ. Μαλάκης έγραψε το 2-0.

Οι “πορτοκαλί” μείωσαν με τον Δ. Καπετάνο.

Το ωραιότερο τέρμα πέτυχε ο προπονητής Γ. Ντάμτσιος όταν με υποδειγματικό πλασσέ “κρεμάσε” τον Μάρτιν που πάντως σε αρκετές περιπτώσεις ήταν θετικός.

Διαιτητέυσε ο παλιός Διαιτητής του Σ.Δ.Π.Ν. Πιερίας, Γιώργος Καρανικόλας και γραμματέας του συλλόγου που σε γενικές γραμμές δεν έκανε το μεγάλο λάθος (παρότι οι κανονισμοί άλλαξαν από όταν αυτός σφύριζε το 1985).

Ομάδα Ντάμτσιου: Μοσχιδης, Μουρρίζι, Σταυρίδης, Δαραής, Τσερόλας, Ορφανίδης, Λαναράς, Ντάμτσιος, Μαλάκης, Φιρινίδης, Άλμπρος.

Ομάδα Ασλανίδη: Ασλανίδης Μάρτιν, Καρακασίδης, Καλαβρινός, Κακατάτσιος, Μπουτάνι, Μιχαηλίδης, Τραούδας, Χαιρεκάκης, Ρούσσος, Καπετάνος, Κλάιντι.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

Στη φωτογραφία ο Γιώργος Ντάμτσιος που με την εξαιρετική του εμφάνιση “πήρε φανέλα βασικού”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This