Επιλογή Σελίδας

Ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει πως η είσοδος στον προσεχή αγώνα με τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου για τη 2η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣ Πιερίας επιτρέπεται μόνο σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης Covid-19 εξέδωσε ο Αιγινιακός.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Î’Î ΚΑΤΗr. Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 16:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ <<ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ>> ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α. ΑΙΓΙΠΑΚΟΣ 「 ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ *Οι ρίλαθλοι οι οποίοι εισέρχονται στις κερκίδες τουγηπέδου,θ πρέπει απαραίτητα να έχουν ασμού Νόσησης και μόνον αυτά."

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Οι φίλαθλοι οι οποίοι εισέρχονται στις κερκίδες του γηπέδου, θα πρέπει απαραίτητα να έχουν Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης και μόνον αυτά. Î είσοδος φιλάθλων με διαγνωστικό Test δεν επιτρέπεται. Για την ορθή τήρηση του Πρωτοκόλλου εισόδου των φιλάθλων στην αθλητική εγκατάσταση, υπεύθυνο είναι το γηπεδούχο Σωματείο, σε κάθε περίπτωση έκτακτου ελέγχου από τις κρατικές υπηρεσίες και αρχές. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ"

Pin It on Pinterest

Shares
Share This