Επιλογή Σελίδας


Πάλεψε γενναία, άγγιξε την υπέρβαση στην πρώτη ευρωπαϊκή παρουσία στην ιστορία του, αλλά δεν ολοκλήρωσε το μεγάλο θαύμα το Περιστέρι. Η ομάδα των δυτικών προαστίων ηττήθηκε με 8-7 από τη Στρασμπούρ για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του δευτέρου προκριματικού ομίλου του LEN Euro Cup, που φιλοξενήθηκε στις Συρακούσες.

Παρά τη σημαντικότατη απουσία -λόγω ίωσης- του Ούγγρου αριστερόχειρα περιφερειακού Φάρκας Ντόρι από τους τρεις αγώνες που έγιναν στις Συρακούσες, ο ΓΣΠ πάλεψε ως ίσος προς ίσον στην πρώτη του παρουσία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις στην ιστορία του, διεκδίκησε την πρόκριση μέχρι το τελευταία δευτερόλεπτα και την έχασε από έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο στις λεπτομέρειες.

Καρούντζος και Παπασηφάκης πέτυχαν από τρία γκολ, ενώ ένα σημείωσε ο Αγκόρτσας για το Περιστέρι, που αποχαιρετά τη διοργάνωση με δύο ήττες και την ιστορική πρώτη ευρωπαϊκή του νίκη χθες επί της Λούντβιγκσμπουργκ (11-6).

Στα 00’42” ο Μπούντεν πέτυχε το γκολ που έδωσε στο Στρασβούργο τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro Cup, αφού η τελευταία προσπάθεια του Περιστερίου για ισοφάριση, ύστερα από τάιμ άουτ που κάλεσε ο Λούδης, ανακόπηκε από το Μπάμπιτς.

Περιστέρι (Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Μύριλος, Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος, Καρούντζος (3), Αγκόρτσας (1), Παπασηφάκης (3), Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής

Στρασμπούρ (Αμαρντέιγ): Ντορν, Σιόν, Μπασελιέ, Σεσκά (2), Μισί (1), Μπάμπιτς (2), Βιξ, Μπιά (1), Ντενίξ, Μίσιτς, Μπούντεν (2), Βαλεντίνο, Φοντανί

Το Περιστέρι πλέον στρέφεται στο πρωτάθλημα, όπου για την πρώτη αγωνιστική φιλοξενεί την Τετάρτη τη Χίο.

Οκτάλεπτα: 2-2, 0-3, 2-0, 3-3

Pin It on Pinterest

Shares
Share This