Επιλογή Σελίδας

Κατά τη διεξαγωγή των αγώνων των τοπικών Πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, της ΕΠΣ Πιερίας θα πρέπει απαρέγκλιτα τα τηρούνται οι κατωτέρω διαδικασίες και έλεγχοι, από τους υπευθύνους του αγώνα, σχετικά με την ορθή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

1ονΟι Υπεύθυνοι τήρησης του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου (Covid-19) καθενός από τα δύο διαγωνιζόμενα Σωματεία, παραδίδουν στον Παρατηρητή Αγώνος -τουλάχιστον 60’ λεπτά πριν την έναρξη- τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, προπονητών και αξιωματούχων της ομάδος τους, καθώς και χωριστά το σχετικό έγγραφο για κάθε έναν από τους αναφερόμενους στη λίστα:

Αποδεικτικό διαγνωστικού test (Rapid ή/και RT-PCR ή/και Self test/Υ.Δ. γονέα) είτε Πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε Πιστοποιητικό νόσησης.

ΚΑΝΕΝΑ άλλο πρόσωπο, δεν επιτρέπεται να παραμένει εντός του αγωνιστικού χώρου και του ευρύτερου χώρου των αποδυτηρίων.

2ονΟι Υπεύθυνοι τήρησης του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου (Covid-19) όλων των Σωματείων, διατηρούν αρχείο τεσσάρων (4) μηνών με τις λίστες (και τα σχετικά έγγραφα-πιστοποιητικά) κάθε αγώνος, για κάθε περίπτωση έκτακτου ελέγχου από τις κρατικές υπηρεσίες και αρχές.

3ονΟι φίλαθλοι οι οποίοι εισέρχονται στις κερκίδες των γηπέδων, θα πρέπει απαραίτητα να έχουν Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης και μόνον αυτά.
Η είσοδος φιλάθλων με διαγνωστικό test δεν επιτρέπεται.

Για την ορθή τήρηση του Πρωτοκόλλου εισόδου των φιλάθλων στην αθλητική εγκατάσταση, υπεύθυνο είναι το γηπεδούχο Σωματείο, σε κάθε περίπτωση έκτακτου ελέγχου από τις κρατικές υπηρεσίες και αρχές.

4ονΗ είσοδος και παραμονή διαπιστευμένων δημοσιογράφων ή/και φωτογράφων σε κάθε αθλητική εγκατάσταση ή/και τον αγωνιστικό χώρο, θα γίνεται επίσης με την επίδειξη ενός από τα ανωτέρω σχετικά έγγραφα.

5ονΤα Σωματεία του δήμου Κατερίνης, θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Τρίτη κάθε εβδομάδας, να αποστέλλουν (μέσω email) στην ΕΠΣ τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους (έως 12) οι οποίοι θα υποβληθούν (την Πέμπτη, την Παρασκευή ή το Σάββατο) σε διαγνωστικό test προκειμένου να ενημερωθεί έγκαιρα, το συνεργαζόμενο φαρμακείο του κου. Κουλκουδίνα.

Η ορθή τήρηση των ανωτέρω από τα Σωματεία και κάθε εμπλεκόμενο, είναι αναγκαία και επιβεβλημένη για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Για την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας

*** Επιπρόσθετα, ΚΑΝΕΝΑΣ ποδοσφαιριστής δεν δύναται να αγωνίζεται πλέον με το παλαιό (πορτοκαλί) δελτίο ΕΠΟ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This