Επιλογή Σελίδας


Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος στα γραφεία της Περιφέρειας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά το ραντεβού με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνο Ζέρβα και την ανακοίνωση της επιστροφής της Εθνικής Ανδρών στη Θεσσαλονίκη για επίσημο παιχνίδι και συγκεκριμένα το πρώτο εντός έδρας προκριματικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, με αντίπαλο τη Λευκορωσία.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης συνοδευόταν από τον ταμία της Ομοσπονδίας, Νίκο Ζεϊμπέκη, τον παλαίμαχο διεθνή Νίκο Σταυρόπουλο ενώ στη συνάντηση έδωσε το παρών και ο παλαίμαχος παίκτης Χρήστος Κωνσταντινίδης.


Την συνάντηση αυτό ακολούθησε η επίσκεψη στα γραφεία της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, όπου ο πρόεδρος της ομοσπονδίας συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον πρόεδρο της Ένωσης, Σάββα Λόρτο. Παρόντες ήταν ακόμα το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τάκης, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης, Αντώνης Μαυρογένης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Τσουμής, ο ταμίας Κώστας Πρωτοπαπαδάκης και ο ειδικός γραμματέας Λεωνίδας Παπακώστας.

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Λιόλιος, βρέθηκε στα γραφεία Βόρειας Ελλάδας της Ομοσπονδίας, όπου τον υποδέχτηκε ο διευθυντής των γραφείων, Ηλίας Ίγγλις, ενώ τέλος ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Μίκρας, όπου συνομίλησε με τον τεχνικό σύμβουλο αναπτυξιακού προγράμματος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, Γιάννη Παπαθανασίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This