Επιλογή Σελίδας


Με χιούμορ, γέλιο και άφθονο σχολιασμό, η δημοφιλής ψυχαγωγική εκπομπή για το ποδόσφαιρο, «Στο Πλεχτό», κάνει σέντρα για 3η τηλεοπτική σεζόν αποκλειστικά στην COSMOTE TV, απόψε το βράδυ στις 23.00.

Στο «γήπεδο» της εκπομπής, για ακόμα μία φορά «παίζουν μπάλα» οι αγαπημένοι δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νικόλας Ράπτης, Αλέξανδρος Τσουβέλας, Μάκης Παπασημακόπουλος και Γιώργος Λέντζας. Όλοι μαζί αναλαμβάνουν να σχολιάσουν τα ποδοσφαιρικά highlights με χιουμοριστική διάθεση, καθώς και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό απ’ ό,τι ξεχωρίζει στο γήπεδο, τις κερκίδες και τα αποδυτήρια. Με αφιερώματα και πρωτότυπες στήλες περιεχόμενου και αυτοσχεδιασμού, όπως ο «Κυρ Αλέκος», το «Scouting report» κ.ά., οι τέσσερις παρουσιαστές μεταφέρουν τη δική τους οπτική για το ποδόσφαιρο.

Η εκπομπή «Στο Πλεχτό»,  θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23.00 στο COSMOTE SPORT 2HD. Το πρώτο επεισόδιο θα μεταδοθεί ταυτόχρονα και μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV, ελεύθερα για το κοινό. Όλα τα επεισόδια, αμέσως μετά την προβολή τους, θα είναι διαθέσιμα, δωρεάν, στους on demand καταλόγους της COSMOTE TV.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
// START Corner ad for Novibet // END Corner ad for Novibet