Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις 5 σημερινές αναμετρήσεις:

Empoli – Sampdoria
Stadio Carlo Castellani
Τόσο η Empoli όσο και η Sampdoria είναι αρκετά ασταθείς στις επιδόσεις τους φέτος. Η Empoli έχει σκοράρει και στα τρία φετινά της ματς αλλά η Sampdoria από την άλλη πλευρά δεν επιδεικνύει την ίδια συνέπεια, ωστόσο και οι δύο ομάδες δέχονται γκολ με ευκολία. Να σημειωθούν 2 ή 3 τέρματα σε απόδοση 2,10.

Venezia – Spezia
Stadio Paolo Mazza
Και στις 6 προηγούμενες αναμετρήσεις τους έχουν σημειωθεί από καθόλου μέχρι 2 τέρματα. Από την άλλη πλευρά, δεν είναι από τις ομάδες που σημειώνουν πολλά τέρματα μέχρι στιγμής, η Spezia έχει σημειώσει 3 και η Venezia 2 τέρματα στα τρία φετινά ματς τους. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 2,20.

Hellas Verona – Roma
Stadio Marcantonio Bentegodi
Η Verona δεν έχει ακόμη βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα ενώ από την άλλη πλευρά η Roma φαίνεται να διανύει καλύτερη περίοδο και βρίσκεται πρώτη με 3 νίκες σε ισάριθμα ματς. Επίσης η Roma έχει και την προϊστορία με το μέρος της καθώς στις 6 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους έχει 5 νίκες. Νίκη της Roma σε απόδοση 1,91.

Lazio – Cagliari
Stadio Olimpico di Roma
Τόσο η Lazio όσο και η Cagliari είναι ομάδες που σκοράρουν με μεγάλη συνέπεια. Η Lazio έχει σκοράρει σε 2 από τα 3 μέχρι στιγμής ματς στο πρωτάθλημα και έχει δεχτεί γκολ και στα τρία, ενώ αντίστοιχα η Cagliari έχει σκοράρει και έχει δεχτεί γκολ και στις τρεις φετινές αναμετρήσεις της. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,83.

Juventus – Milan
Allianz Stadium
Μπορεί η Juventus να έχει το πλεονέκτημα έδρας στη σημερινή αναμέτρηση, ωστόσο, οι μέχρι τώρα εμφανίσεις της δεν έχουν πείσει. Από την άλλη πλευρά η Milan είναι πολύ φορμαρισμένη, έχει 3 νίκες σε 3 ματς και σίγουρα η ψυχολογία της είναι σε καλύτερα επίπεδα από ό,τι της Juventus. Νίκη της Milan σε απόδοση 3,80.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (4a giornata)
13:30 Empoli – Sampdoria 2 – 3 Goals (2,10) 0-3 FT
16:00 Venezia – Spezia Under 2,5 Goals (2,20) 1-2 FT
19:00 Hellas Verona – Roma 2 (1,91) 3-2 FT
19:00 Lazio – Cagliari Goal/Goal (1,83) 2-2 FT
21:45 Juventus – Milan 2 (3,80) 1-1 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This