Επιλογή Σελίδας


Του Δημήτρη Μπίζα

Μερικές μέρες μετά την πρώτη του νίκη με τη McLaren (και την πρώτη της ομάδας μετά από 9 χρόνια), ο Daniel Ricciardo επέστρεψε μαζί με τον Lando Norris στο McLaren Technology Centre με το τρόπαιο του νικητή, καταχειροκροτούμενος από τους εργαζομένους της ομάδας.

Εκεί, ο Αυστραλός αναφέρθηκε στο πόσο ξεχωριστό είναι για τον ίδιο να τοποθετεί το δικό του τρόπαιο δίπλα σε εκείνο του Ayrton Senna από την στερνή του νίκη με την ομάδα, στο Αυστραλιανό GP του 1993:

«Συγνώμη αν το κάνω πολύ προσωπικό αυτό, αλλά όταν σκέφτομαι τη McLaren, σκέφτομαι τον Senna. Είναι οι πρώτες μνήμες που έχω και έχω δει τα τρόπαια εδώ στο MTC, και το γεγονός ότι έχω κι εγώ ένα τρόπαιο εκεί, με το όνομά μου, είναι τρελό».

Ασφαλώς, ο 31χρονος οδηγός μίλησε και για τη δική του νίκη και την αναμονή 3,5 χρόνων μέχρι να έρθει αυτή:

«Σημαίνει τα πάντα. Προσπαθώ να μην κάνω όλη μου τη ζωή να περιστρέφεται γύρω από αυτό το σπορ, γιατί έχουν περάσει και 3,5 χρόνια από την τελευταία μου νίκη, οπότε θα ήμουν συνέχεια στενοχωρημένος αν βάσιζα το πώς νιώθω στις νίκες μου! Τα σκέφτομαι όλα, όμως, όσα συνέβησαν από το Μονακό το 2018, οπότε το να είμαι πάλι σε αυτήν την θέση, είναι ο λόγος που αγαπώ αυτό το άθλημα. Κάνει όλες τις άσχημες μέρες να αξίζουν, είναι τόσο απλό».

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This