Επιλογή Σελίδας


Του Νικήτα Καβουκλή

Ναι μεν η Konami διαφημίζει το eFootball ως free to play, όμως ανακοίνωσε το eFootball 2022 Premium Player Pack που είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία σε κονσόλες PlayStation και Xbox, με τιμή €39,99. Το πακέτο περιλαμβάνει το παιχνίδι, έξι 6 Chance Deals, 2800 eFootball Coins και επιπλέον 2 Chance Deals για όσους προβούν σε προπαραγγελία.

Όμως κανένα από τα Chance Deals ή τα eFootball Coins δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθουν πριν το update που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίου. Κάθε Chance Deal επιτρέπει στους παίκτες να υπογράψουν συμβόλαιο με ένα από τους δεκαέξι κορυφαίους Ambassador & partner club players. Κάθε φορά που γίνεται χρήση ενός Chance Deal θα εμφανίζεται διαφορετικός παίκτης από το γκρουπ των δεκαέξι, οπότε δεν θα υπάρχει καμία πιθανότητα να τυχαίνει κάποιος για δεύτερη φορά, εκτός αν ο χρήστης κάνει ο ίδιος reset τη λίστα. Το πακέτο μπορεί να αποκτηθεί περισσότερες από μία φορά, οπότε με σχεδόν €80,00 κάποιος θα μπορέσει να κάνεις δικούς του και τους δεκαέξι κορυφαίους ποδοσφαιριστές.

Το eFootball θα λανσαριστεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2021, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This