Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Καρανικόλα

To καλοκαιρινό κλαμπ “Miami” στην παραλία της Μεθώνης μεσουρανούσε για πολλά χρόνια, από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 και λειτούργησε έως το 2010. Οι ιδιοκτήτες Αργύρης Γκαργκουδης και Μαρίνος Κατσούκας ήσαν μεγάλοι χορηγοί του Αιγινιακού, τον οποίον στήριζαν οικονομικά και όχι μόνο. Και κάπως έτσι στο 2002 έπεσε η ιδέα να δημιουργηθεί ποδοσφαιρική ομάδα που θα απαρτιζόταν από θαμώνες – εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της περιοχής.

Σκοπός ήταν η σύσφιξη σχέσεων των συμμετεχόντων και η διεξαγωγή φιλικών αγώνων με αντίστοιχες ομάδες Πιερίας και της γειτονικής Ημαθίας. Κυρίως στους “ξενύχτες” έπαιζαν παίκτες του Αιγινιακού και της Αλεξάνδρειας, “μόνιμοι” πελάτες στο μαγαζί. Χρέη προπονητή εκτελούσε (νύχτα) ο αείμνηστος Θόδωρος Πατσιούρας, η απουσία του οποίου στην κοινωνία της επαρχίας Αιγινίου είναι κάτι παραπάνω από αισθητή.

Φωτογραφικό αρχείο Γιώργου Καρανικόλα

IMG_20210912_084140

Η ομάδα του “Miami” όπως παρατάχθηκε τον Αύγουστο του 2002 στο νικηφόρο φιλικό ματς που έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου με το Καφέ “Ελληνικόν” της Κατερίνης (5 – 3 τελικό σκορ. Διαιτητής ήταν το βασικό εργασιακό στέλεχος του κλαμπ Γιώργος Καρανικόλας που μερολήπτησε υπέρ των νικητών. Διακρίνονται όρθιοι από αριστερά: Κοντόπουλος Κώστας, Πανταζόπουλος Τέλης, Σουλτανίδης Ισαάκ, Παππάς Νίκος, Χατζόπουλος Μπάμπης, Καραγεώργος Σάκης. Καθήμενοι από αριστερά: Τερζής Πέτρος, Παπακωνσταντίνου Ντάφι, Προβατίδης Παύλος, Παπαδόπουλος Τάσος, Μπαμπέτας Νίκος. Ο αείμνηστος Κώστας Σερδάρης (Μπονόβας) λείπει από την φωτογραφία αλλά στην συγκεκριμένη αναμετρηση πέτυχε χατ – τρικ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This