Επιλογή Σελίδας


Η ΕΡΤ θα καλύψει την Κυριακή, στη Θεσσαλονίκη, τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Τοπ 16 ανδρών-γυναικών. Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ήρθε σε συμφωνία με τη δημόσια τηλεόραση ώστε να μεταδοθούν ζωντανά όλοι οι αγώνες της δεύτερης και τελευταίας ημέρας του POMEGRANATE Europe Top 16 Cup, που θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο, 18 και 19 του μήνα, στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης. Το κανάλι, που θα μεταδώσει τις συνολικά έξι συναντήσεις της Κυριακής (πρώτα τους ημιτελικούς και μετά τους τελικούς σε άνδρες και γυναίκες), θα είναι το ΕΡΤ SPORTS, το οποίο μεταδίδεται μέσω του διαδικτύου, αλλά και της τηλεόρασης (Smart TV) από τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης, το ERTFLIX. Από αυτή την παραγωγή θα δοθεί εικόνα και για τα ξένα δίκτυα.

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα θυμούνται ότι από τα δύο διαδικτυακά κανάλια ΕΡΤ Sports μεταδόθηκαν το καλοκαίρι και πολλοί αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήταν κανονικά στο τηλεοπτικό πρόγραμμα για το Τόκιο μαζί με ΕΡΤ 1, ΕΡΤ 2 και ΕΡΤ 3.

Στην προκειμένη περίπτωση έχει ξεχωριστή σημασία για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση το γεγονός ότι πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η δημόσια τηλεόραση θα καλύψει ξανά, με ζωντανή μετάδοση, μεμονωμένη αθλητική δραστηριότητα του αθλήματος. Η ΕΡΤ θα κάνει και ρεπορτάζ για τους αγώνες.  

Την Κυριακή θα υπάρχει στη σάλα του «Μίμης Τσικίνας» μόνο ένα τραπέζι κι εκεί θα γίνουν διαδοχικά όλα τα ματς. Για το Σάββατο, που θα γίνουν οι πρώτοι γύροι των ταμπλό σε δύο τραπέζια (όταν θ’ αγωνιστούν και ο Παναγιώτης Γκιώνης με την Κατερίνα Τόλιου), η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. εξασφάλισε ότι θα υπάρχει κάλυψη στο ίντερνετ με συνεχές live streaming. Τις προσεχείς ημέρες θα γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία για το κομμάτι των μεταδόσεων.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
// START Corner ad for Novibet // END Corner ad for Novibet