Επιλογή Σελίδας

Σε συμφωνία με τον Λευτέρη Ιντζόγλου όσον αφορά στην καταβολή των δεδουλευμένων του ήλθε η ΠΑΕ Πιερικός, κάτι που γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα, η κατερινιώτικη ομάδα προανήγγειλε συμφωνία και με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή για “κλείσιμο” των οικονομικών εκκρεμοτήτων, ενώ όσον αφορά στον Ιντζόγλου δεν αποκλείει το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών στο μέλλον!

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν ότι μετά από την συζήτηση τους με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Λευτέρη Ιντζόγλου, «έδωσαν τα χέρια» για τη νόμιμη καταβολή των συμφωνημένων των δυο πλευρών. Έστω κι αν αυτά συμφωνήθηκαν με την προηγούμενη διοίκηση της ομάδας.

Ο Πιερικός θα συνεχίσει τις επαφές του, (ήδη εκτός του Ιντζόγλου έχει συμφωνήσει κι άλλος ποδοσφαιριστής να πάρει τα χρήματα του με τον ίδιο νόμιμο τρόπο), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ της Κατερίνης αναγνωρίζοντας την καλή διάθεση συνεργασίας που έδειξε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά οι δυο πλευρές μελλοντικά, σε πόστο της ΠΑΕ που και ο Λευτέρης Ιντζόγλου επιθυμεί!

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε

Pin It on Pinterest

Shares
Share This