Επιλογή Σελίδας

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ΓΑΣ Σβορώνος και Αναγέννηση Σβορώνου θα πορευτούν μαζί από εδώ και στο εξής, εξέφρασε με δήλωσή του ο Πρόεδρος του ΓΑΣ, Γιάννης Τρελλόπουλος, ο οποίος κάλεσε όλους τους φιλάθλους του Σβορώνου να στηρίξουν τη συνεργασία των δύο ομάδων.

Η δήλωση του Γιάννη Τρελλόπουλου:

Από την αρχή της πορείας μου στα διοικητικά πράγματα ομάδων μου άρεσε πάντα το κλίμα και το πνεύμα της συνεργασίας. Ένα από τα πρώτα θέματα που βάλαμε στο τραπέζι σαν υποψήφια διοίκηση ήταν και η συνεργασία – συνένωση τον ομάδων μας.

Το πλάνο που χαράξαμε τότε, εχθές πήρε σάρκα και οστά και καταφέραμε μετά από σχεδόν 30 χρόνια και αλλεπάλληλες κουβέντες να μονιάσουμε όλοι για το κοινό καλό, για το Χωριό μας, για τα παιδιά μας. Το όραμα μας ήταν είναι και θα είναι να αφήσουμε και μείς όπως και οι προκάτοχοι μας ένα λιθαράκι στην ιστορία.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ. για αυτήν την μεγάλη απόφαση αφήνοντας πίσω το παρελθόν παράλληλα να ευχαριστήσω τους κ. Μουσταρικα και Κοσιφα για την την αποδοχή και την στήριξη τους στο πλάνο μας. Θέλω να ζητήσω από όλους συγχωριανούς και φίλους όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτήν την μεγάλη συνεργασία των ομάδων για ένα καλύτερο μέλλον.

Ευχαριστώ,
Γιάννης Χαρ. Τρελλόπουλός
Πρόεδρος ΓΑΣ Ο ΣΒΟΡΩΝΟΣ

Pin It on Pinterest

Shares
Share This