Επιλογή Σελίδας

Το “η ισχύς εν τη ενώσει” γίνεται πραγματικότητα στον Σβορώνο, με τον ΓΑΣ Σβορώνου και την Αναγέννηση Σβορώνου να ενώνουν της δυνάμεις τους, σε μια νέα σελίδα που γράφεται στην ιστορία του σβορωνιώτικου ποδοσφαίρου.

Όπως γνωστοποίησε η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου, οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου θα στελεχώσουν την Αναγέννηση Σβορώνου η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Έτσι, υλοποιείται μία από τις πρώτες δεσμεύσεις του Γιάννη Τρελλόπουλου και του συνεργατών του.

Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να είναι επωφελής τόσο για τον ΓΑΣ που θα έχει την ευκαιρία να δει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας να αγωνίζονται σε πραγματικές συνθήκες ενός τοπικού πρωταθλήματος, αλλά και για την Αναγέννηση, η οποία έχει τη δική της διαδρομή στο πιερικό ποδόσφαιρο και θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα γήπεδα της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ανακοίνωση

Οι δυο αγαπημένες ομάδες του Σβορώνου «ενώνουν» τις δυναμεις τους.

Μια από τις πρώτες δεσμεύσεις της νέας διοίκησης του ΓΑΣ Σβορώνου ήταν η έμπρακτη στήριξη της ομάδας της Αναγέννησης Σβορώνου.

Η δέσμευση αυτή υλοποιείται σήμερα με την απόφαση του ΓΑΣ Σβορώνου να διαθέσει το έμψυχο δυναμικό της Ακαδημίας του, στην Αναγέννηση Σβορώνου η οποία θα αγωνιστεί στη Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Με εκτίμηση ο πρόεδρος και το Δ.Σ

Pin It on Pinterest

Shares
Share This