Επιλογή Σελίδας

To ρόλο του διαιτητή θα κληθεί να παίξει για μια ακόμη χρονιά η ΕΠΟ και να αποφασίσει τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν απευθείας από τη Super League 1 στη Super League 2. 

H Γενική Συνέλευση της Super League 1 ενέκρινε την περασμένη Πέμπτη τη προκήρυξη του πρωταθλήματος και αποφάσισε, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, να υποβιβαστεί απευθείας στην Super League 2 η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, ενώ η προτελευταία θα κληθεί να δώσει μπαράζ με τη δεύτερη της βαθμολογίας της SL2. 

Από την πλευρά της η Super League 2, που φέτος προβλέπεται ότι θα διεξαχθεί με 32 ομάδες θα ζητήσει να ανέβουν απευθείας στη Super League 1 οι δύο πρώτες ομάδες, άρα να υποβιβαστούν αντίστοιχα απευθείας οι δύο τελευταίες. 

Για το θέμα θα πρέπει αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, που θα συνεδριάσει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 10/9, αφού το πρωτάθλημα της Super League 1 αρχίζει το Σάββατο 11/9 και η προκήρυξη θα πρέπει να εγκριθεί από την ΕΠΟ. 

Όσον αφορά τη Super League 2 έχει προγραμματίσει Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου με ένα από τα θέματα την έγκρισή την προκήρυξη του πρωταθλήματός της.

Τα χρονικά περιθώρια είναι περιορισμένα…

πηγή: soccerplus.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
// START Corner ad for Novibet // END Corner ad for Novibet